Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Rekonstrukce koupelny

Rekonstrukce koupelny

Koupelna není jen místností v domě. Jde o místo, kde můžeme relaxovat, odpočinout si a smýt ze sebe každodenní stres a ruch velkoměsta. Provádíme zde fyzickou, ale i duševní hygienu.

Ženská energie

Dovoluji si tvrdit, že koupelnu bude nejvíce obývat hlavně žena. Je také tou, která místnost navrhuje a upravuje. Pokud budeme vycházet ze ženského pohledu, tak by koupelna měla být jemnější, s pastelovými odstíny a občasným zastoupením dřeva. Řada zástupkyň jemnějšího pohlaví se bude cítit lépe v romantickém či minimalistickém interiéru s občasnými doplňky. Prostor pak bude příjemný a pro všechny členy rodiny přitažlivý. Při zařizování koupelny musíme také počítat s velkým množstvím úložného prostoru a také velkým a dobře osvětleným zrcadlem. Tyto atributy dozajista využijí obě pohlaví. Nejlepší je, když máte v koupelně okno. Celý proces očisty je přirozenější a vy se také cítíte lépe.

Rekonstrukce koupelny
Foto: pexels.com

A co muži?

Jak by vypadala ideální koupelna pro muže? Je to mnohem složitější, než byste si mysleli. Vhodné je sáhnout po obkladech i dlažbě v tmavších odstínech, ještě lépe s metalickými odlesky. S odstíny tmavě modré a šedé u muže zabodujete vždycky, například černá barva v koupelně působí velmi moderně a luxusně. Tyto barevné palety působí velice stylově až dramaticky. Muži také bývají úspornější a dávají přednost rychlé sprše než dlouhému ležení v bublinkách. Určitě je vhodné sáhnout po elementech kovu, štěrku, kamene nebo cementu. 

Rekonstrukce koupelny
Foto: pexels.com

Zařizování nové koupelny

Prvním a nejdůležitějším prvkem při zařizování nebo rekonstruování nové koupelny je přesné zjištění rozměrů místnosti. Dávejte pozor hlavně na umístění oken, dveří, potrubí vody a kanalizace. Na základě prostoru, který máte k dispozici, se budou rýsovat první možnosti, které budete moci zrealizovat. Pomoc se zorientováním a realizací vám může usnadnit návštěva některých z koupelnových studií. Mužete zde také načerpat inspiraci pro rekonstrukci. Vybrané produkty se poté zakreslí do grafického programu a pomocí 3D vizualizace se budete moci podívat, jak bude vaše koupelna ve výsledku vypadat.

Rekonstrukce koupelny
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock