Pojďte dát dohromady svá okna. Víme, kam pro okenní těsnění

Přidat na Seznam.cz

I bezúdržbová okna potřebují nějakou tu údržbu. Není náročná, ale nemělo by se na ni zapomínat. Díky ní naše okna déle vydrží v top stavu.

Koupili jste si okna, o kterých vám prodejce tvrdil, že jsou bezúdržbová? Nemusel lhát, pouze vám možná zapomněl říct, že i bezúdržbová okna potřebují pravidelné profesionální seřízení oken. Řešíte svá okna v Praze či v okolí hlavního města? Na opravy a servis oken se specializuje služba Správa oken. Provozovatel vám nabídne profesionální seřízení oken, včetně diagnostiky, běžné údržby, opravy oken a promazání oken i dveří. Služby můžete využít v bytě i v rodinném domě. Objednat je možné rovněž seřízení oken pro družstvo.

Připravte svá okna na léto

Už vás přestalo sluníčko příjemně škádlit, a naopak začíná vás pěkně zlobit? Pomohou vám žaluzie do oken. Provozovatel Spravaoken.cz se postará i o vaše stínění. Nabízí montáž žaluzií, které jsou ideální ochranou proti horkému letnímu slunci. Současně bývají vynikajícím prvkem zajišťujícím naše soukromí.

Nechat namontovat si můžete i sítě do oken. Ty jsou praktickou ochranou proti hmyzu. Zabrání, aby do interiéru nalétávaly mouchy, komáři a další denní a noční hmyz. Firma nabízí montáž těchto prvků a realizuje případné opravy. Vše perfektně sedí, protože žaluzie i sítě do oken máte vždy na míru.

Neodkládejte ale ani přípravu na zimu

I když se dobře těsnící okno hodí i na léto, pro zimní měsíce je naprostou nezbytností. Nechte si do svých oken rovnou namontovat správné okenní těsnění. Správa oken v rámci svých servisních služeb instaluje těsnění pro plastová i dřevěná okna. Rovněž ale těsnění do oken prodává ve svém e-shopu.

Neumíte si rady s výběrem správného těsnění? Ve Spravaoken.cz vám pomohou vybrat si to správné právě pro vaše okna, nebo si můžete objednat vzorky těsnění. Ty firma zasílá zdarma.