Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sníte o krásné, čisté, prostorné půdě? My vám tento sen splníme

Už jste slyšeli o stropním systému MAGMARELAX®. Je to ideální způsob izolace podlahy na půdách rodinných domků i obytných domů. Systém je především lehký, přesný, variabilní a vysoce únosný.

Jak půdu využít a přitom neinvestovat mnoho peněz? Již před válkou půdy sloužily k letnímu bydlení, pro odpočinek či zábavu. Opravila se střecha, podlaha se uklidila a vše se upravilo tak, aby se zde dalo pobývat. Prostor se využíval od jara do podzimu. Lze ho využít k ubytování vnoučat nebo studentů, kteří prázdniny tráví u rodičů a prarodiče nebo jen tak pro naše klasické skladovací účely.

Půda jako ze žurnálu

To zajišťuje nášlapná vrstva z OSB desek na pero a drážku. Konstrukce je hotova za jeden den a následně se zafouká. Minerální izolace MAGMARELAX® nabízí rychlé, efektivní a snadné řešení. Tímto systémem zaizolujete otvory dutin ve stropě, kterými utíká více jak 30 % tepla. Systém MAGMARELAX se dostane úplně všude a vyplní každou skulinu.

Půdu můžete ihned využívat pro skladování nebo pro sušení prádla. Ale nemusí zůstat jen u toho. Díky izolaci podlahy půdy může podkroví sloužit i netradičním způsobem. A hlavně. Už nemusíte zatěžovat svůj dům pokládáním těžkých izolačních desek a následnou betonovou podlahou.




Hlavní výhody nové půdy:

  • Zachování užitné vlastnosti půdního prostoru
  • Nižší úniky tepla z domu
  • Vyšší pasivní požární bezpečnost konstrukce
  • Kvalitní finální pochozí podlaha s lehce udržovatelným povrchem
  • Snadný postup montáže s předem připravených typizovaných dílů
  • Výborná přizpůsobivost nerovným podkladům

Nezapomeňte na krov!

Dřevěný krov každého domu musí unést váhu střešní krytiny, snést tlak větru a v zimě navíc i pokrývku sněhu. K tomu, aby krov všechno zatížení vydržel, musí být ze statického hlediska v pořádku. Pevnost a nosnost dřevěných prvků může ale být oslabována z důvodu napadení dřevokaznými houbami či hmyzu, a proto je rozumné stav krovu pravidelně kontrolovat.




Preventivní ošetření krovu přípravkem IMUNITRELAX®

Chcete mít jistotu, že Váš krov je v pořádku? Nechte si dům odborně zkontrolovat. Jsme specialisté na stropní konstrukce a jejich zateplení. Provedeme kompletní posouzení stavu stavebních konstrukcí v půdních prostorách a v případě potřeby ošetříme krovy přípravkem IMUNITRELAX®. Mít ošetřený krov však nestačí. Pokud není věnována dostatečná pozornost zateplení podlahy půdy, riziko poškození dřevěných konstrukcí dřevokaznými škůdci se zvyšuje.

Na ošetření krovu se používají přípravky renomované německé společnosti REMMERS. Dřevěné části nejprve důkladně očistíme a následně aplikujeme technologii tlakovým postřikem umožňující aplikaci do hůře přístupných míst (trhliny na povrchu trámu, štěrbiny mezi trámy). Realizace je rychlá a dlouhodobá. Jedná se o šetrné a zdravotně nezávadné řešení.

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář. Systém MAGMARELAX slouží lidem již přes 25 let a stále je jedničkou na trhu. Více se dozvíte na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.