Máme pro vás všechny informace, které jste kdy chtěly vědět o snubních prstenech

Přidat na Seznam.cz

V roce, kdy se koná více svateb než kdykoli předtím, je přirozené, že se všude objevují prosby budoucích nevěst, které hledají pro svůj výjimečný den nejvýhodnější a nejunikátnější snubní prsteny.

Na který prst se nasazuje snubní prsten?

Ačkoli tato otázka může být poněkud frustrující, odpověď je vlastně docela roztomilá, píše web GraziaDaily. Tradičně se nosí snubní prsteny na čtvrtém prstu levé ruky. Tento zvyk pochází ze starého Egypta, kde věřili, že na tomto prstu je žíla, která vede přímo k srdci.

Jak vybrat snubní prsten, který se hodí k zásnubnímu?

Chcete, aby se váš snubní prsten těsně obtáčel kolem zásnubního prstenu, nebo hledáte něco, co bude působit jako dvě samostatné entity? Některým lidem opravdu nevadí, když je mezi nimi mezera, a některým jde o to, aby oba prsteny ladily a těsně k sobě přiléhaly. Ale z důvodu pohodlí je nejlepší, aby k sobě prsteny přiléhaly.

Kolik utratit za snubní prsten?

I když je toto rozhodnutí na každém jedinci, je vždy dobré jít do tak velkého nákupu s představou, kolik vás vyjdou diamanty, bílé zlato nebo zakázková výroba. Podobně jako při nákupu svatebních šatů musíte mít vždy na paměti rozpočet, pokud to není ve vašich finančních možnostech.

Jaký je nejoblíbenější snubní prsten pro ženy?

Nejoblíbenějším designem pro ženy je obvykle opravdu jednoduchý prsten ve tvaru písmene D, který nahoře trochu zaoblený, uvnitř plošší a navržený pro pohodlí, ale stále častěji nevěsty hledají něco méně tradičního a trochu více jiskřivého. Zatímco tradiční snubní prsteny osázené mikrobarvami byly vždy populární, páry stále častěji hledají něco trochu jiného; něco, co je pro ně osobní. Mohou chtít vnést trochu osobitosti například pomocí efektně broušených diamantů nebo prstenu, který má trochu více tvaru a pohybu než klasický rovný snubní prsten.

Zdroj: graziadaily.co.uk