LTI rozšiřuje své globální partnerství se službou Google Cloud

Společnost zřizuje specializovanou obchodní jednotku Google Cloud pro urychlený přechod do služby Google Cloud

Larsen & Toubro Infotech (BSE: 540005) (NSE: LTI), globální společnost poskytující technologické poradenství a digitální řešení, rozšiřuje své globální partnerství se službou Google Cloud. Společnost LTI zřizuje specializovanou obchodní jednotku pro šest klíčových pilířů řešení Google Cloud: modernizace aplikací, správa dat, modernizace infrastruktury, inteligentní analytika, umělá inteligence a bezpečnost.

Společnost LTI Google Cloud Business Unit bude vyvíjet nejmodernější IP, řešení specifická pro dané odvětví a akcelerátory se specializovaným týmem Google Cloud architektů, kteří budou řešit potřeby transformace pro klienty po celém světě. Společnost LTI bude také nabízet svá řešení na platformě Google Cloud Marketplace.

Aby společnost LTI ještě více upevnila své silné postavení na platformě Google Cloud, spustila službu Canvas Eureka, aby umožnila urychlenou modernizaci dat na Google BigQuery a pomohla podnikům s inovacemi v oblasti AI/ML. LTI Canvas Eureka je automatizační rámec pro bezproblémový a rychlejší přechod ze starších datových skladů a datových jezer na Google BigQuery. Pomáhá při posuzování současného stavu a definování architektury cílového stavu. Umožňuje také automatizovat úlohy, jako je migrace schémat, konverze kódu a validace dat.

Prezident a člen představenstva společnosti LTI Sudhir Chaturvedi, řekl: „Podniky hledají rychlejší a inovativní způsoby transformace založené na cloudu. Toto rozšíření je důkazem našeho odhodlání poskytovat jim výsledky rychle a ve velkém měřítku. V partnerství se společností Google Cloud vidíme obrovský potenciál a budeme investovat do dalšího rozvoje těchto možností."

Obchodní ředitel a vedoucí obchodní jednotky pro Google Cloud společnosti LTI, Siddharth Bohra řekl: „Google Cloud rychle nabírá na síle a toto oznámení potvrzuje závazek společnosti LTI poskytovat inovativní řešení založená na našem vlastním rámci. Naše obchodní jednotka Google Cloud pomůže našim klientům rychle a s jistotou využívat osvědčené postupy."

Korporátní viceprezident pro globální ekosystém Google CloudKevin Ichhpurani řekl: „Odborné znalosti společnosti LTI v oblasti technologií a řešení Google Cloud nadále zajišťují organizacím podporu, kterou potřebují k úspěšné realizaci svých strategií digitální transformace. Jsme nadšeni, že společnost LTI pokračuje v investicích a rozvoji svého působení v oblasti Google Cloud. Spuštění obchodní jednotky Google Cloud v LTI přinese globálním zákazníkům inovativní řešení a služby, které urychlí jejich cestu ke cloudové transformaci."

Díky investicím do cloudových technologií získala společnost LTI odborné kvalifikace v několika produktech Google Cloud a pracovních úlohách, jako jsou Google Cloud Compute, Google Cloud Databases, Open Source Technology, Cloud Native Application Development a SAP na Google Cloud. Společnost LTI je partnerem Google Cloud, což potvrzuje její odborné znalosti a schopnosti při poskytování inovativních řešení. Další informace o nabídce služby Google Cloud společnosti LTI jsou k dispozici zde.

O společnosti LTI:

LTI (NSE: LTI) je globální technologická poradenská společnost a poskytovatel digitálních řešení, která pomáhá více než 485 klientům uspět v konvergujícím světě. Díky své přítomnosti ve 33 zemích světa děláme pro naše klienty maximum a urychlujeme jejich cesty k digitální transformaci. Společnost byla založena v roce 1997 jako dceřiná společnost Larsen & Toubro Limited a díky svému jedinečnému dědictví máme bezkonkurenční reálné zkušenosti s řešením těch nejsložitějších problémů podniků ve všech odvětvích. Každý den náš tým o více než 45.000 členech umožňuje našim klientům zvýšit efektivitu jejich obchodních a technologických operací a přinášet hodnotu jejich zákazníkům, zaměstnancům a akcionářům. Více informací najdete na http://www.Lntinfotech.com nebo nás sledujte na @LTI_Global.

Spojte se s LTI:

• Přečtěte si naše zprávy a blog

• Sledujte nás na Twitteru a LinkedIn

• Dejte nám To se mi líbí na Facebooku

• Podívejte se na naše videa na YouTube

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1044154/LTI_Logo.jpg

Kontakt: Shambhavi Revandkar, vedoucí pro vztahy s médii, +91 9769509545, shambhavi.revandkar@lntinfotech.com

Klíčová slova Indie-počítače-internet-LTI

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.