Je už v televizi opravdu „přeburešováno“?

Je už v televizi opravdu „přeburešováno“?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není to nic neobvyklého, že si diváci spojí seriálovou roli s hercem, který ji představuje. Dokonce to není ani trendem poslední doby. Na podobné situace by měl být herec připravený a možná by ho mělo i těšit, jak dokonale roli hraje.

Svého času si na nenávist lidí stěžoval například zesnulý Josef Vinklář, který byl v době vysílání seriálu Nemocnice na kraji města doslova pronásledovaný za svou roli nenáviděného doktora Cvacha. O spojitosti se svou postavou se zmiňoval i nejznámější „český gynekolog“ Petr Rychlý, kterého lidé zase spojovali se svým oblíbeným lékařem v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

A teď došlo i na Evu Burešovou. Někomu se její role v seriálu ZOO spojila s její osobou. Herečka, kterou před pár lety ještě nikdo neznal, teď poznává i odvrácenou stranu popularity. Na svém Instagramu si postěžovala a zveřejnila zprávu, kterou jí na Facebooku poslal jistý Jiří. Jak magazín ctidoma.cz uvedl, primácká hvězdička dostala takový vzkaz:

Zdravím Pšundu, co má za přítele Ku*du. Ať se dožijete málo let, smrt si vás najde hned. Přeji pomalé umírání, nad to ve světě není. Už není, co bych psal, ale vaši smrt bych uvítal!

A těhule Burešová byla ze zprávy rozladěná, že je v těhotenství citlivá a nezaslouží si takové divácké reakce.

Eva má určitě celou řadu příznivců, ale je jasné, že popularita má jisté nevýhody, a kromě přízně diváků přináší také skupinu lidí, kteří už mají herečky dost a uvítají, že se snad alespoň na čas bude věnovat mateřským povinnostem a oči diváků si od ní odpočinou.

TV Prima si pochvalovala, jak Eva přešla z jednoho seriálu do druhého a zůstala stále velmi populární, ale je to dobře, když mají různé seriály stále stejné herce?

Koho ještě nestihla Burešová otrávit v seriálech, ten ji nejspíš moc nechválí za reklamu TV Prima, kde nabádá diváky, aby si hezky vychutnali celou reklamu bez přetáčení, aby se mohli stále dívat na své oblíbené seriály.

Jako by už těch reklam nebylo dost, a tak se ještě přidá reklama na reklamu? Že se k tomu primácká hvězdička propůjčila, to také o něčem svědčí.

Na druhou stranu nelze Evě upřít i její kvality. Například v porotě pořadu Tvoje tvář má známý hlas byla jediná, kdo prokázal trochu hudebního vzdělání.

Eva se také pochlubila, že odmítá své těhotenství „prodávat“ a nepřijímá nabídky na propagaci věcí pro miminko, jako jsou kočárky, pleny atd. To je od ní rozhodně rozumné a má za to také od fanoušků plusové body.

Nezbývá než doufat, že jí toto rozumné uvažování vydrží i po porodu a nebudeme každý den vídat roztomilou fotografii Evy a miminka, jako se to v současnosti děje u jednoho moderátora, který si snad pořídil dalšího potomka jen proto, že jeho vlastní obličej už mu tolik milionů nevydělává.

Co dodat závěrem? Možná je trochu „přeburešováno“, Eva by si měla užívat těhotenství a dát divákům možnost si od ní odpočinout. Možná jí přestanou chodit i nevkusné zprávy na sociálních sítích.

Burešová, zdroj Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroj článku: