Petal Maps a nový HUAWEI Mate Xs 2 společně přináší skutečně živou navigaci

• Kombinace vynikajícího hardwaru a softwaru nabízí uživatelům přehlednější a realističtější navigační zážitek

Dne 18. května 2022 společnost Huawei v Miláně oficiálně představila skládací telefon HUAWEI Mate Xs 2. Nový HUAWEI Mate Xs 2 přináší dokonalé spojení výkonných technologií a vylepšeného uživatelského zážitku v aplikacích HMS. Této novince byly jako exkluzivní mapová aplikace Huawei přizpůsobeny také Petal Maps. Díky možnostem ohýbání a rozložení jeho skládacího displeje nabízí uživatelům srozumitelný a imerzivní navigační zážitek, se kterým je cestování je snadnější než kdykoli předtím.

Vychutnejte si mimořádnou navigaci od Petal Maps na ještě větší obrazovce HUAWEI Mate Xs 2

Větší obrazovka nového smartphonu umožňuje zobrazit více informací najednou a nabízí například dodatečnou navigaci na úrovni jízdních pruhů s naváděním šipkami. Navigace Petal Maps je tak ještě přehlednější a realističtější.

Při jízdě s Petal Maps tak uživatelé získají lepší přehled o organizaci dopravy na dané silnici s informacemi o konkrétních jízdních pruzích a naváděním pomocí šipek. Mohou si tak předem promyslet klíčová rozhodnutí, jako je odbočení, najetí na nájezd nebo bezpečný průjezd křižovatkou.

Během jízdy lze navíc obrazovku pohodlně rozložit a umístit ji na středovou konzoli vozidla. Velká obrazovka telefonu pak bude fungovat podobně jako integrovaná navigace ve středové konzoli a zajistí plynulejší, živější zobrazení mapy při jízdě ulicemi.

HUAWEI Mate Xs 2 s Petal Maps vám umožní zvolit velikost obrazovky, jaká vám nejlépe vyhovuje - ať už jedete autem nebo jdete pěšky, obrazovku můžete složit či rozložit podle toho, zda dáváte přednost menšímu nebo většímu zobrazení navigace.

UI/UX novinky v Petal Maps pro uživatele nového HUAWEI Mate Xs 2 s velkou obrazovkou

Aplikace Petal Maps vždy usilovala o co nejzábavnější a nejpoutavější interakci s uživatelem prostřednictvím zjednodušeného rozhraní, jasnějších a autentičtějších barev, maximálních detailů zobrazení ulic a architektury či realistického vykreslení osvětlení na úrovni 3D navigace.

Pro přesné zobrazení variability skutečných podmínek využívá speciální mapové vrstvy, jako jsou například 3D mapy. Právě 3D zobrazení přináší navigaci skutečně ucelený pohled na veškeré detaily. Díky realistickým světelným efektům tak uvidí uživatelé při noční navigaci v tmavém režimu skutečné pouliční osvětlení a osvětlení budov.

Větší obrazovka telefonu ještě více zvýrazní bohaté detaily 3D vrstvy, vylepšené např. o informace o počasí a denní době nebo světelné efekty, které upozorňují na nové informace.

Kromě toho 3D vrstva nyní zahrnuje významné památky, jako je Eiffelova věž, Londýnské oko a Kuala Lumpur Tower. Díky jejich 3D vykreslení mohou uživatelé poznávat svět i bez nutnosti cestovat.

Prvotřídní zážitek z interaktivního uživatelského rozhraní aplikace Petal Maps byl oceněn prestižní cenou Red Dot Design Award. Kromě vynikajícího designu UX a zobrazení barev se může pochlubit minimalistickými vizuálními prvky, zjednodušenými postupy a dokonale hladkými přechody stránek, které aplikaci dodávají skutečně strhující kvality.

Aplikace prošla v roce 2021 skokovým vývojem a úspěšně se rozvíjí i nadále. V cestě za jejím neustálým zlepšováním zvolili tvůrci aplikace profesionální správu barevného gamutu a reprodukci HUAWEI Mate Xs 2 pro vytvoření map, které zachycují krásu reálného prostředí a přitom zůstávají přehledné a přístupné.

Petal Maps nabídne stále bohatší a realističtější dojmy

Od svého prvního vydání v říjnu 2020 sleduje Petal Maps vizi vytvoření "nového způsobu poznávání světa" a přináší průlomové navigační funkce, které vždy upoutají pozornost. Aplikace Petal Maps již byla vydána ve více než 160 zemích a regionech po celém světě a získala více než 28 milionů aktivních uživatelů měsíčně i široké uznání.

Pro ještě vyšší uživatelský komfort nyní nově spouští řadu užitečných funkcí. Navádění na úrovni silničních pruhů Lane Guidance pomáhá uživatelům číst složité situace na silnicích a v dopravě a orientovat se v nich, funkce Offline Maps zase umožňuje používat Petal Maps i při omezeném přístupu k internetu a snadno najít cestu kdykoli a kdekoli.

K dalším zajímavým novým funkcím Petal Maps patří individualizované skiny podle ročních období či mapové vrstvy s teplotou a srážkami. Uživatelé mohou tematické skiny přepínat podle svých osobních preferencí a pomocí efektu vizualizace mapy si zobrazit budoucí změny teploty a srážek.

Do budoucna se Petal Maps chystá pokračovat v rozvíjení všestranného, dokonale propojeného AI zážitku ve všech oblastech života a díky propojování výkonného hardwaru a softwaru, jako je tomu i v tomto případě, přinášet uživatelům po celém světě ještě bohatší a inovativnější prožitky.

Dostupnost HUAWEI Mate Xs 2 a nových funkcí Petal Maps se může v jednotlivých zemích/regionech lišit; rozhodující jsou aktuální podmínky.

Pokud se chcete dozvědět více o aplikaci Petal Maps, využijte přímý odkaz ke stažení: https://petalmaps.dre.agconnect.link/pvB6pK

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1819666/1.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1819614/image_5022671_31868493.jpg

KONTAKT: Delan Fan, fandelan@huawei.com

Klíčová slova Itálie-Čína-počítače-komunikace-Petal Maps

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.