Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Svěží domov s bazénem

Svěží domov s bazénem

Kouzelný kout Izraele ozvláštnil vizuálně čistý dům, který svou jednoduchou a jasnou koncepcí dává vyniknout dotekům přírody. Plný velkých oken a světlých tónů představuje dokonalé prostředí určené k odpočinku.

Za jemným vzhledem domu stojí architekti z izraelského studia Ronnie Alroy Architects, kteří si bohatě vyhráli s materiály, barvami i tvary. Důležitou roli v domě a jeho okolí hraje také světlo a stín.

Dům plný slunce

Příjemné bydlení úzce propojené s přírodou vzniklo na ploše o velikosti 450 m2. Lemované okrasnými travinami a vzrostlými stromy představuje opravdovou oázu klidu a pohodlí. Exteriér i interiér v sobě snoubí bílou barvu a světlý odstín dřeva, čímž vzniká příjemná podívaná. Ještě víc tak mohou vystoupit do popředí svěže zelené rostliny obklopující bazén plný průzračné vody. Prohřívají ji paprsky slunce, které si najdou cestu i do interiéru plného velkých prosklených ploch. Venku se dá odpočívat pod zajímavě řešenou terasou, která obyvatelům poskytuje příjemný stín.

Minimalistický interiér

Dům je zařízen v minimalistickém stylu. Prostor se volně otevírá do zahrady a dovnitř tak vstupuje řada překrásných výhledů. Bílou barvu a světlé tóny dřeva doplňují béžové a hnědé odstíny. Interiér ozvláštňují dřevěné sošky, obrazy a orientální koberce. Přírodní ráz se s uměleckým nádechem příjemně doplňuje. Interiér je prostorný a vzdušný. Minimum doplňků dává plně vyniknout kráse použitých materiálů. Také vestavěné skříně napomáhají k vizuálně čistému dojmu z toho bydlení, které je nadčasové a útulné.

Foto: Amit Geron
Zdroj: ra-a.co

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock