Pokud před sebou máte stavbu či rekonstrukci, pak budete nuceni přenést do katastru nemovitostí veškeré vykonané změny na pozemku a objektu. Pro to, abyste to však mohli učinit, potřebujete nejdříve kvalifikovaný geometrický plán od geodeta, tzv. geometrák. Tento plán je třeba domluvit si s co největším předstihem, neboť geodetické kanceláře mají často plno na týdny a měsíce dopředu.

Budete-li potřebovat provést zápis stavby do katastru nemovitostí, pak doporučujeme geometrické podklady od Visionplanu. Tato relativně mladá geodetická kancelář (působí na trhu od roku 2014) využívá nejmodernější technologie a spolupráce s ní se vyznačuje rychlostí, svižnou komunikací a především kvalitní prací.

Visionplan kromě geometrických plánů nabízí například také laserové skenování, fotogrammetrii, letecké snímkování, 3D modely objektů a terénu, ortofotomapy a mnohé další dokumenty, které využije nejen jednotlivec ale i celé firmy a korporace. Využijte nabídky bezplatné konzultace a dovězte se vše, co potřbeujete.