Společnost Huawei uvádí na trh vlajkovou loď svých skládacích telefonů, model HUAWEI Mate Xs 2, a další produkty, které zvyšují efektivní propojení softwaru s hardwarem

Vynikající hardware tohoto skládacího telefonu nabízí vylepšené funkce ekosystému mobilních služeb společnosti Huawei

Společnost HUAWEI představila model HUAWEI Mate Xs 2, vlajkovou loď skládacích smartphonů HUAWEI, který nabízí vylepšený zážitek All-Scenario Seamless AI Life Experience v aplikacích HMS. Na trh byly uvedeny také hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro, které se snaží oslovit jak uživatele chytrých hodinek, tak i fitness hodinek.

HUAWEI Mate Xs 2 a Petal Maps – bezproblémová navigace

Špičkový design aplikace Petal Maps, optimalizovaný pro skládací displej, a zobrazení barev se správou barevného gamutu na profesionální úrovni nabízejí prostřednictvím modelu HUAWEI Mate Xs 2 realistický zážitek a snadné použití.

Nejnovější verze aplikace Petal Maps obsahuje ve tmavém režimu světelný efekt, který při jízdě v noci nebo s aktivním tmavým režimem zobrazuje osvětlení silnic a budov.

Byla uvedena také personalizovaná témata pro jaro, léto, podzim a zimu, která byla doplněna o možnost zobrazení vrstvy s teplotou a množstvím srážek.

Díky navádění do jízdních pruhů, informacím o konkrétních jízdních pruzích a směrovým šipkám zajišťuje aplikace Petal Maps na skládacím displeji uživatelům lepší přehled o okolí.

Aplikace HUAWEI Browser, HUAWEI Books, HUAWEI Video a Petal Search optimalizovány pro širší obrazovku s funkcí Smart Multi-Window

Aplikace HUAWEI Mobile Cloud v telefonu HUAWEI Mate Xs 2 usnadňuje správu dat. Díky funkcím jako automatické zálohování, synchronizace dat mezi zařízeními nebo funkci Find Device (Najít zařízení) máte své cenné vzpomínky vždy po ruce.

Funkce optimalizace rozvržení webu společnosti Huawei, která využívá umělé inteligence, navíc optimalizuje obsah webových stránek pro skládací zařízení.

Aplikace HUAWEI Books využívá možností skládacího telefonu HUAWEI Mate Xs a nabízí rozhraní „otáčení dvoustránek", které napodobuje listování tradičními knihami.

Zprávy, aplikace a další položky lze na telefonu HUAWEI Mate Xs 2 v aplikaci Petal Search bezproblémově zobrazovat ve dvou oknech pomocí funkce Smart Multi-Window.

Aplikace GameCenter na telefonu HUAWEI Mate Xs 2 poskytuje více prostoru pro lepší herní zážitky

Díky rozsáhlé knihovně her a exkluzivním výhodám si uživatelé mohou na velkém displeji telefonu HUAWEI Mate Xs 2 vychutnat hry jako State of Survival nebo Mobile Legends: BangBang.

Aplikace AppGallery na velkém displeji telefonu HUAWEI Mate Xs 2

Společnost AppGallery představila komplexní vývojový rámec a designové specifikace určené speciálně pro skládací telefony. Její aplikace podporuje funkci App Multiplier, která umožňuje zobrazit v rámci jedné aplikace dvě stránky, jednu na každém z displejů telefonu.

HUAWEI Watch GT 3 Pro

Módní a vylepšené hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro budou k dispozici v keramickém a titanovém provedení. Společnost Huawei také uvedla na trh novou řadu ciferníků „Sense", které obsahují jemné detaily tradičních hodinek.

Další informace naleznete na adrese: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

O společnosti HUAWEI Mobile Services (HMS)

Společnost HUAWEI Mobile Services je součástí skupiny Huawei Consumer Business Group, jejímž cílem je poskytovat uživatelům po celém světě kompletní mobilní služby. Ke 31. březnu 2022 mobilní služby HUAWEI využívalo celkem 730 milionů uživatelů ve více než 170 zemích. Každému z těchto uživatelů zařízení Huawei umožňují inteligentní život.

Další informace naleznete na adrese: https://consumer.huawei.com/uk/mobileservices/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1819575/518_KV.jpg

KONTAKT: Ziyi Qian, qianziyi2@huawei.com

Klíčová slova Itálie-Čína-počítače-komunikace-firmy-Huawei

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.