Herečka Kristýna Leichtová, která se divácké popularitě těší již od svého učinkování v komedii Účastníci zájezdu, kde ukázala holé poprsí, a v sitcomu Comeback, v němž ztvárnila přemoudřelou Ivušku, sdílela na sociální síti odvážnou fotku... a rozepsala se o složitém tématu. Moje úžasné tělo! Dokonalé! Krásné. Silné!“ napsala totiž maminka dcer Dorotky (4) a Rozárky (v červnu 2) k momentce, na níž pózuje jenom ve spodním prádle... a s mokrými vlasy, díky čemuž působí, jako kdyby právě opustila sprchu.

„To přijmutí sebe sama je fakt náročná cesta,“ prozradila na instagramu více než 61 tisícům svých followerů. „Já vím, že to mé tělo není ideál. Ani já se sama sobě občas nelíbím. Říkám si: 'Zamakej, budeš na tom jako ostatní! Zhubni, budeš mít víc serióznější práce.' A hele, nic! Je mi to najednou jedno. Koukněte mi na zadek v kalhotkách, na nedokonalé břicho a na prsa v hezké krajkové podprdě. Jsme, jaké jsme. Dokážeme víc, než ukážeme. My to o sobě víme, my to o vás víme!“

VIDEO: Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video
Video se připravuje ...

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká? FTV Prima

Její odvahu se takhle obnažit ocenila nejenom celá řada jejích fanoušků, ale i hereckých kolegyň. Marika Šoposká (32), představitelka Bibi z Ordinace, jí vzkázala: „Tyvogoooo, seš můj idol z konzervatoře forever!“ S tím souhlasila i herečka, dabérka a zpěvačka Ivana Korolová (33). „Přesně!! Leichtovka s červenou pusou a taky prořízlou, a upřímnou duší...“ A herečka Aneta Krejčíková (31), která se po delší pauze vrátila do nekonečné Ulice, byla stručná. „Seš krásná,“ reagovala jednoduše.

Fotogalerie
49 fotografií