Moje šťastná hvězda

Rozbije herečce rodinu manželova tajná milenka?

Moje šťastná hvězda

Důkaz o Tomešově údajné nevěře našla Michaela přímo v jejich autě! Jak jí to všechno Roman vysvětlil? A bude mu moci ještě někdy důvěřovat?

Manželství MICHAELY TOMEŠOVÉ (30) A ROMANA TOMEŠE (34) je vystavováno těžkým zkouškám důvěry. Kdo by si vsadil spíš na to, že zábrany ztratí krásná brunetka, pletl by se...

Nepochybně celá řada stejně starých párů by mohla Michaele Tomešové (30) a Romanu Tomešovi (34) závidět tu lehkost, s níž vztahem a rodičovskými povinnostmi proplouvají. V jejich podání se zdá, že je to všechno jedna velká legrace a zábava zároveň. Jenže všechno není tak růžové, jak by se mohlo na první pohled zdát.

I v tomto hereckém manželství dochází k pořádným třenicím, kdy nelétají vzduchem jiskry, ale doslova prý šlehají plameny. Proč se manželé hádají? Hraje v tom snad roli žárlivost? Vždyť to není zase až tak dávno, kdy mladá herečka naznačila, že by

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden