Příčina smrti odhalena! Abrhám nebyl nemohoucí a zemřel náhle

Tento týden začal pro herecký svět doopravdy smutnou zprávou. Na věčnost odešel herec Josef Abrhám. Nyní poprvé promluvila jeho rodina o tom, co stálo za skonem herce.

Josef Abrhám zažil, ani ne před necelým rokem, obrovské trauma, když přišel o svoji celoživotní partnerku Libušku Šafránkovou. Ztráta pro něj byla velkou ranou, se kterou se do konce svého života nesmířil. I když herec bojoval až do konce a staral se o něj jeho jediný syn, tak nakonec i on zdravotním problémům podlehl. O co se jednalo?

Podle informací Blesku herec podlehl zápalu plic. Jeho sestra Boca, která byla s Abrhámem v úzkém kontaktu, ale vyvrací mylné představy o tom, že byl snad herec nemohoucí a upoutaný na invalidní vozík. „To byl Pepa ještě úplně v pohodě, vyšlapal sem ke mně dokonce čiperně i schody!,“ popisuje dobu před třemi týdny a poslední moment, kdy se s bratrem viděla.

Následně se jeho zdravotní stav ale vážně zhoršil a musel být odvezen do nemocnice, kde ještě uskutečnil pár hovorů se svými blízkými a nemoci v pondělí bohužel podlehl. „Pepa měl zdravotní problémy, ale byl by tu s námi v pohodě i dál, kdyby nepřišlo tohle…. A už dost, prosím, nemám sílu o tom mluvit,“ ukončuje sklíčená hercova sestra.

Zdroj: blesk.cz, Instagram