Dívka má doma neustále zatažené závěsy. Důvod hodně lidí vyděsil

Dívce se podařilo zachytit, jak ji přes okno sleduje soused (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá žena na svém profilu na sociální síti prozradila, proč má zataženo dokonce i přes den. Vše se jí podařilo zachytit na video, kterým své fanoušky pořádně vyděsila. V komentářích jí lidé radili, aby okamžitě zavolala policii.

Lucy Sinclair, která žije ve Skotsku, začala natáčet zábavná videa na sociální síť TikTok. Po nějaké době si ale její sledující všimli, že má neustále zatažené závěsy a začali se pídit po tom, jaký má její zvláštní zvyk důvod.

Lucy se později na svém profilu svěřila s důvodem, který ji k tomu dohnal. Její fanoušci tomu nemohli uvěřit. „Lidé se mě neustále ptají, proč si neroztáhnu závěsy, tak teď to víte,“ napsala pod video, ze kterého přechází mráz po zádech.

Video začíná záběrem na Lucy, jak sedí ve svém obýváku před zataženými závěsy. Obraz se najednou rychle mění na její zahradu, která se nachází za oknem, a kamera začíná přibližovat obraz na korunu nedalekého stromu.

V momentě, kdy se dívce podaří záběr dostatečně přiblížit, je vidět, že za stromem někdo stojí a sleduje ji. Fanoušci dívky jí v prostoru pro komentáře radili, aby "zahájila protiútok".

„Předstírej, že jen zaléváš keře, a postříkej ho hadicí,“ napsal jeden ze sledujících.

„To snad ne, nasbírej kameny a hoď to po něm,“ navrhl fanoušek.

„Vyfoť to a nalep ty fotky všude ve tvém městě. Některý z tvých sousedů s tím dřív nebo později něco udělá,“ objevilo se pod příspěvkem

Řada dalších komentujících ale dívce poradila, ať okamžitě zavolá policii. Situace se jim totiž zdála natolik vážná, že pouhé postříkání souseda hadicí nebo nějaká jiná forma odplaty nejspíše nic nevyřeší. Někteří se dokonce strachovali, že její soused může být nebezpečný. Přivolání policie se proto zdálo jako ta nejlepší volba, dívka tak může požádat o zákaz přiblížení.

 

@lucy.2481 Now you know  #neighbours #neighbourhoodwatch #funny #imcrazy #equestrian #horse #Scotland #crazypeople #stalker #England ♬ i am fckin crazy - tan

 

KAM DÁL: Krysa zaútočila na ženu trpící Parkinsonovou chorobou. Manžel ji našel v kaluži krve.

Klíčová slova: