Hlavní obsah

Zpěvačka Marley Wildthing v klipu k písni One Single Person vykresluje přírodu v kleci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marley Wildthing je zpěvačka a skladatelka z Rakouska, v současné době žijící v Praze. Písničkářka, která kromě jiného dokázala zaujmout a zvítězit v soutěži slavného festivalu Novarock, chystá na konec tohoto roku zbrusu nové album, které fanouškům přibližuje prvotinou One Single Person. Videoklip k písni má na Novinkách.cz premiéru.

Marley Wildthing v klipu k písni One Single Person.Video: archiv umělkyně

 
Článek

Umělkyně napsala text písně na základě zkušenosti idealizace. Ve videu vykresluje přírodu, která byla uvězněna ve skleněné kleci, aby ji lidé vlastnili a mohli se na ni dívat. Nakonec se jí podaří uprchnout a vrací se do přirozeného prostředí, v němž se konečně cítí jako doma.

„Vytvoříte si představu člověka, která neodpovídá realitě. Začnete přemýšlet, jestli může věřit svým citům, nebo si přejete jen něco, co ve skutečnosti vlastně vůbec neexistuje,“ dodává k videoklipu Marley Wildhing.

V současné době se intenzivně připravuje na nadcházející letní sezónu, kde opět plánuje zastávky nejen v České republice, ale opět zamíří i na evropská festivalová pódia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám