Moje šťastná hvězda

Zakoukal se do své kolegyně?

Seriálovému doktoru Hanákovi, kterého hraje RADIM FIALA (51), prošlo náručí už mnoho žen. Nyní se ale proslýchá, že ke kolegyni JANĚ HOLCOVÉ (47) má blíž blíž i v soukromí.


Jestli si na něco Radim Fiala (51) v Ordinaci v růžové zahradě rozhodně nemůže stěžovat, pak to jsou jeho seriálové partnerky. Jedna je hezčí a přitažlivější než druhá, což si prý herec vždycky pochvaloval.


Zatím poslední „manželku“ hraje Fialovi, přitažlivá Jana Holcová (47), která údajně nenechává zadaného herce chladným. Opravdu po ní tajně kouká, když se vypnou kamery? A byl by ochoten románku s ní obětovat svou milovanou rodinu?


Střeží si své soukromí


Přesto, že se Radim Fiala objevuje na obrazovce už poměrně dlouho, o jeho osobním životě se toho moc neví. Herec si totiž dává velmi dobrý pozor, o čem s novináři mluví a do svého soukromí je pouští jen nerad. Úzkostlivě tak třeba tají jméno  partnerky nebo svých dvou synů.


Co asi s Fialou Holcová má?

Není to ale tak dávno, co se začalo říkat, že jejich dlouholetý vztah prochází krizí. Zda za to může, že partneři na sebe nemají dostatek času nebo se snad neshodují ve výchově svých potomků, to se můžeme jen domnívat. Je ale celkem možné, že právě tohle by mohl být ten hlavní důvod, proč mu tak moc padla do oka jeho kolegyně.

A vypadá to, že ani Holcové není sympatický herec, který je prototypem sexy může, ani trochu lhostejný. Bývalá partnerka herce Davida Novotného (52) je už prý navíc několik let bez stálého přítele. Co na to ale říká matka jeho dětí?

Plně mu důvěřuje?

Zdá se, že na nějaké ty spekulace už si v průběhu let přece jen zvykla a podle všeho Fialovi ve všem stoprocentně důvěřuje a zřejmě moc dobře ví, že i kdyby se do nějaké kolegyně zakoukal, rodinu by tím rozhodně nerozbíjel. 

Už jen kvůli tomu, že sám neměl zrovna idylické dětství a špatný vztah s otcem ho dost poznamenal. Holcové tak zjevně zůstanou jen oči pro pláč.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden