Enrique Iglesias se chystá do Prahy. Víme, kdy se s ním potkat!

Španělský zpěvák a skladatel Enrique Iglesias (47) chystá v Praze 8. června velký koncert v pražské O2 Areně. A my víme, jak to bude s jeho volným časem!

„Koncert v Praze? Chci, aby byl opravdu výjimečný. Jeden z mých nejoblíbenějších koncertů, které jsem kdy dělal, byl v Praze v roce 2016. A poslední dva, které jsem absolvoval v roce 2021 v USA, byly taky neuvěřitelné. Je to v podstatě stejná show, jakou 8. června přineseme do Prahy. Těším se na to a chci, aby to bylo ještě lepší než v roce 2016 a 2018. Jsem nervózní a nadšený a myslím, že dokážeme předvést ještě lepší show. Chci, aby se lidé dvě hodiny skvěle bavili!”, prozradil Enrique při exkluzivním rozhovoru pro Blesk.

Do Česka přijede sám bez své rodiny, dle jeho slov jsou děti na cestování ještě příliš malé a kvůli covidu nejsou zvyklé na delší cesty.

A jak to bude s jeho volným časem v Praze?

„Pořadatel mi dal jen půl hodiny po vystoupení, takže si dokážete představit, na co to vystačí. Rád bych si alespoň na dvacet minut vyšel ven a dal si pivo, poseděl, opil se…,” smále se Enrique. Určitě tedy nebude jednoduché hvězdu odchytit, ale třeba na něj s troškou štěstí v baru či hospůdce poblíž hotelu narazíte.

Zdroj: Blesk, redakce