Žena se podruhé narodila. U hlavy jí explodoval mobilní telefon od Samsungu

Samsung Note
Autor snímku: THAM YUAN YUAN / Zdroj fotografie: Pixabay

Mladá žena, která pochází z Velké Británie si prožila skutečnou noční můru. Když popisovala, co všechno se jí stalo, tak člověku nabíhala husí kůže. Původem toho všeho byl její nový smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra.

Podle výpovědi dívka uvádí, že smartphone explodoval na nočním stolku v blízkosti její hlavy. Všechno se to odehrálo během noci, když dívka spala. Ihned po výbuchu začaly hořet její vlasy a ložní prádlo. Netrvalo dlouho, a celý noční stolek se stal planoucí pochodní. Tento „armagedon“ probudil Kyomi Kershaw ve 4:30 ráno. Když se probudila, tak zjistila, že jí hoří vlasy, noční stolek a plameny se šířily velmi rychle dále. Dívka později ve výpovědi uvedla, že její zbrusu nový Samsung Galaxy S22 Ultra, který vzplanul, tak v té době nebyl připojený k nabíječce.


Nenechte si ujít:


Dívka se svým partnerem začala rychle jednat, a během okamžiku zavolali hasiče. Naštěstí, než dorazila jednotka požárníků na místo, tak se jim podařilo požár uhasit vlastními silami. Bohužel si žena během likvidace ohně ošklivě popálila ruce. Později byla převezena do nemocnice, kde jí ošetřili popáleniny druhého stupně. Sama dívka uvádí, že měla obrovské štěstí, a nestalo se něco mnohem horšího.

Nedlouho poté slečna sdílela svou noční můru na Facebooku uvedla, že je v kontaktu se společností Samsung. Podle jejího vyjádření bude minimálně žádat náhradu škody, kterou způsobil výbuch jejího telefonu.

Zdroj fotografie: Kyomi Edwina Kershaw (se svolením)

Samsung jejímu příběhu nevěří

Mluvčí společnosti Samsung řekl: „Samsung bere bezpečnost zákazníků extrémně vážně. Se zákazníkem jsme byli v pravidelném kontaktu a po analýze zařízení naším týmem pro zabezpečování jakosti jsme dospěli k závěru, že nahlášené poškození bylo způsobeno externím zdrojem tepla, nikoli samotným zařízením.“

Samsung v minulosti čelil kontroverzi poté, co musel stáhnout 2,5 milionu telefonů Galaxy Note 7 poté, co explodovaly. Jak celá tato kauza dopadne není jasné, ale dá se očekávat, že se žena bude bránit soudně.

Autor: Lukáš Drahozal

Zdroj: dailymail.co.uk

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *