BingX vydává ve spolupráci se společností CertiK zprávu o auditu pro zvýšení bezpečnosti uživatelů a majetku

Obchodní platforma BingX a společnost CertiK s hrdostí oznamují dokončení auditu, který má zajistit bezpečnost investorů a jejich digitálních aktiv.

Jako přední světová platforma pro sociální obchodování staví bezpečnost identity a digitálních aktiv svých uživatelů na první místo. Nyní se chce společnost BingX zaměřit na posílení důvěry investorů.

Společnost CertiK, která je lídrem v oblasti bezpečnosti blockchainu, již spolupracovala s několika dalšími renomovanými kryptoměnovými projekty a vedla také jejich audity. Jejím posláním je vyřešit největší překážku masového přijetí kryptoměn tím, že projektům v tomto odvětví zajistí spolehlivost.

„CertiK je jedním z nejlépe hodnocených bezpečnostních auditorů v kryptosféře. Velmi nás těší, že s ním můžeme spolupracovat na auditu, který zvýší bezpečnost naší platformy pro investory. Našim uživatelům chceme nabídnout bezproblémový obchodní zážitek od začátku do konce – a tento audit důvěru investorů v naši platformu rozhodně posílí." – ředitel pro komunikaci a partnerství ve společnosti BingX, Elvisco Carrington

O společnosti BingX

Společnost BingX (www.bingx.com) založená v roce 2018 je globální platforma pro obchodování s digitálními aktivy a deriváty a spotové obchodování, která nabízí otevřený, uživatelsky zaměřený ekosystém a intuitivní funkce sociálního obchodování. Platforma BingX, která byla vytvořena s cílem obohatit celé odvětví kryptoměn a kryptoměnových trhů, představuje bezpečné, spolehlivé a uživatelsky přívětivé místo, kde mohou uživatelé obchodovat se svými oblíbenými aktivy, jako je např. BTC (Bitcoin),ETH (Ethereum),USDC (USD Coin),ANC (Anchor Protocol)aSTEPN.

O společnosti CertiK

Společnost CertiK je průkopníkem v oblasti bezpečnosti blockchainu, který využívá k ochraně a monitorování blockchainových protokolů a chytrých kontraktů nejlepší technologii umělé inteligence ve své třídě. Posláním společnosti CertiK, kterou v roce 2018 založili profesoři z Yale University a Columbia University, je zabezpečit svět webu 3.0 (Web3). CertiK přináší do podnikové sféry špičkové inovace z akademického prostředí a umožňuje kritickým aplikacím bezpečné a správné škálování. Společnost CertiK je skutečným lídrem na trhu a jednou z nejrychleji rostoucích a nejdůvěryhodnějších společností v oblasti zabezpečení blockchainu. K dnešnímu dni spolupracovala s více než 3200 podnikovými klienty, zabezpečila digitální aktiva v hodnotě přes 310 miliard dolarů a odhalila více než 60.000 zranitelných míst v blockchainovém kódu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1821149/BingX_Completes_Audit_Report_CertiK_Enhance_User_Asset_Security.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1690963/BingX_Logo.jpg

KONTAKT: Elvisco, +852-57006190

Klíčová slova Singapur-finance-trh-internet-BingX

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.