Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2022 21:08:00

Už se propouští. Ministře Rakušane, 30 % Ukrajinců si skutečně najde práci?

Už se propouští. Ministře Rakušane, 30 % Ukrajinců si skutečně najde práci?

Komentář na facebookovém profilu k dopadům probíhající krize.

 Bohužel máme tak špatnou vládu, že nezbývá, než s Bruselem SOUHLASIT!

„V době, kdy se ministr financí Stanjura chlubí, že „vybral“ na daních o 100 miliard víc, než očekával a vláda financuje válečné tažení, se roztáčí NEJHORŠÍ inflační spirála v historii České republiky. Výsledkem bude nezastavitelný růst cen a vysoká nezaměstnanost,“ říká Radim Červenka, předseda Trikolory v Rožnově.
Fialovu vládu nešetří a pokračuje slovy: 

„Místo toho, aby vláda začala efektivně jednat a využila fiskální politiku ke snížení daní, začala si utahovat opasky a šetřila kde se dá, tak říká: My nic, za to všechno může Putin. Vláda sice může vést lživou propagandu, může zavádět cenzuru, může oblbovat některé voliče, může nazývat své odpůrce proruskými trolly, ale ekonomika je neúprosná a skládá současné vládě účty ve formě pádivé inflace.

Již dnes dosahují ceny astronomických výšin, v mnoha firmách sleduji propouštění zaměstnanců. A večer vidím ministra vnitra Rakušana v televizi, jak vysvětluje, že když si 30 % Ukrajinců u nás najde práci, tak se nám jejich pobyt splatí.

Mohu se zeptat, jakou práci si najdou? Firmy propouštějí zaměstnance a hledají cestu, jak ušetřit. Znamená to tedy, že české zaměstnance nahradí ti ukrajinští, kteří budou ochotni pracovat za nižší mzdu?

VLÁDO! Je potřeba začít efektivně jednat, nikoli rozdávat voličům úplatky ve formě příspěvku 5 000 Kč na dítě nebo potřetí navýšit důchody. Vypadá to sice jako pěkné gesto, ale není to nic jiného než UPLÁCENÍ voličů, pro které se ale tato bezvýchodná situace nikterak nezmění. Tohle umělé nalévání peněz do ekonomiky pouze zvyšuje inflaci a znehodnocuje peníze!“

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama