Noid Bárta zase v akci, ale tentokrát s rodinou!

Performer a zpěvák Václav Noid Bárta prožívá v posledních týdnech mimořádnou radost. Jeho družka Eliška Grabcová před měsícem porodila krásnou a milou holčičku, kterou pojmenovali Anička. Zpěvák vzal celou svou rodinu s sebou na oslavu muzikálového zpracování Slunce, seno, jahody. A všichni se nad roztomilou Aničkou rozplývali.

Václav Noid Bárta je v současné době šťastným tatínkem tří malých slečen a péče o ně si váží. Se svou bývalou manželkou, Gabrielou Dvořákovou, má zpěvák jednu holčičku. Jeho současná partnerka Eliška Grabcová mu porodila dvě děti, obě slečny, píše Kafe.

„Tři slečny mi stačí a kluky navíc neumím. Navíc odteď umím vychovávat slečny, takže jsem rád, že to bude mladá dáma,“ řekl Václav v době, kdy byla měsíční Anička ještě v maminčině bříšku.

Ještě předtím vzal svou partnerku, dcerku Elenu i jednoměsíční holčičku společně ven, poprvé od porodu. „Přišel jsem se s rodinou podívat na své společníky. Moje choť Eliška může být měsíc po porodu a dlouho neviděla své družky. Díky tomu, že bydlíme jen devět minut odsud, tak jsme šli,“ řekl, proč si nenechali ujít tuto příležitost.

Zdroj: Kafe.cz, redakce, Instagram