Shakira šokuje fanoušky. Přijala TikTok výzvu. Máme pro vás video!

Zpěvačka Shakira to opět dokázala a překvapila miliony amerických diváků tím, že přijala taneční výzvu TikTok Watch It Once. Jak dopadlo její vystoupení v přímém přenosu? Porazila vyzyvatele nebo si zasloužila jen soucit publika?

Jedná se o TikTok výzvu, kterou jí podle webu Elconfidencial moderátor Jimmy Fallon navrhl ve svém oblíbeném pořadu „The Tonight Show“, který se vysílá každý večer na stanici NBC a v němž přijímá slavné hosty v noci plné zábavy, hudby, zábavných rozhovorů a soutěží.

Po rozhovoru s ní ji Fallon vyzval k taneční soutěži. Oba měli za úkol zhlédnout několik virálních choreografií TikToku pouze jednou a poté je napodobit v přímém přenosu.

Prvním tancem byl virální hit „My Money Don’t Jiggle“, ve kterém Shakira s přehledem zvítězila.

Druhou choreografií byla píseň „Te Felicito“, kterou Shakira zpívá s Rauwem Alejandrem, tanec. Zpěvačka neměla problém předvést robotické pohyby, zatímco moderátor mohl za svou snahu sklidit pouze soucitný potlesk publika.

Shakira, které je 45 let a je matkou dvou dětí s Gerardem Piquém (hráčem F.C. Barcelona), předvedla svou záviděníhodnou postavu a pohybové nadání. Shakira nahrála choreografie na svůj účet na TikToku a za pouhých 24 hodin nasbírala více než 30 milionů zhlédnutí.

Kromě toho si uživatelé nenechali ujít příležitost zpěvačku pochválit: „Shakira vypadá vždy krásně, nikdy nezestárne,“ komentoval jeden z uživatelů. „Roky ti (Shakiře) neubíhají,“ napsal další sledující.

Zdroje: Elconfidencial, Instagram