Sabina Laurinová (50) vyvedla obě své dcery do společnosti a jsou to krasavice

Herečka Sabina Laurinová se konečně pochlubila oběma dcerami najednou. Většinou se na veřejnosti ukazovala jen s tou starší, Valentýnou (20), tentokrát však udělala výjimku. Sabina se rozhodla ukázat i svou mladší dceru Maju (13). I když každou dceru má herečka s jiným mužem, její krásu podědily po ní, píše časopis Blesk.

Valentýnu má Sabina s rockovým zpěvákem Josefem Vojtkem (56), se kterým však už od roku 2004 nežije. Frontmana kapely Kabát za pár let nahradil stomatolog Karel Kameník, kterému v roce 2008 porodila dceru Maju. Zatímco Maja je spíše studijní typ, Valentýnu Sabina pro časopis Blesk představila jako křehkou rockerku. „Vája studuje na pražské konzervatoři a teď má období, kdy nechce být s námi spojována a chce jít svou vlastní cestou. Krásně zpívá, hraje, ale jen jednou jsme si spolu zahrály, a to když jí bylo asi deset a ve videoklipu jsem hrála její matku. Ale třeba si spolu někdy zahrajeme a dokážu si představit, že by si i zazpívala se svým tátou. Krásně zpívá, je dost razantní a po tátovi má takový specifický humor, je to taková křehká rockerka,“ mluví herečka o dceři s neskrývanou pýchou.

O svých dcerách se Sabina rozpovídala už před pár dny v rozhovoru pro portál Lifee. Zmínila třeba odlišnosti, kterých si u holek všímá. „Každá jsme jiná. Povahové i vizuální rysy se občas setkají, ale potom se zase rozejdou. Každá máme něco ze sebe,“ prozradila s tím, že každá z dcer je také hodně podobná svým otcům. A co naopak má holčičí rodina společného? „S Májou máme stejné oči, s Valentýnkou zase podobný výraz, ale zároveň je tam něco z tatínků. Je to taková mozaika. Samozřejmě i povahové rysy máme stejné, je to kolikrát legrační. Člověk si říká: „Vždyť já vidím sebe, ona se teď chová úplně jako já!“ Nebo: „Teď se zatvářila jako já!“ Jsou to okamžiky. Jednou jsem prostě jejich maminka a nezapřeme se,“ říká Sabina.

Pro časopis Blesk se k budoucnosti své dcery exkluzivně vyjádřil i Pepa Vojtek. „Klidně proč ne, ale až dostuduje. Nedávno měla maturiťák, kde jsme shodou okolností oba vystupovali, ale každý zvlášť, to už by chtěli moc (smích). Ale kdyby chtěla, tak jednou to s námi může rozjet,“ nezavírá si vrátka zpěvák. Naopak Maja se nejspíš uměleckou cestou nevydá. Na tak velké rozhodnutí má však ještě dost času, a tak se necháme překvapit, čím Maja bude, až ji Sabina zase vyvede ven.

Zdroje: blesk.cz, lifee.cz