realme 9 míří do Evropy se 108Mpx fotoaparátem od Samsungu

Publikováno: 21. května 2022 | autor Redakce
Realme 1

Realme představilo nejnovější modely realme 9 a realme 9 5G. Prvně jmenovaný bude k dostání ve třech barevných variantách – Sunburst Gold, Meteor Black a Stargaze White s duálním úložištěm 8 GB + 128 GB.

První 108Mpx ProLight fotoaparát s nejnovějším Samsung HM Sensorem

realme 9 se chlubí pokročilou sestavou tří fotoaparátů, hlavní 108Mpx fotoaparát poháněný obrazovým snímačem Samsung ISOCELL HM6 doplňují superširokoúhlý objektiv a makro objektiv. realme pracuje s revoluční technologií Nonapixel Plus, která spojuje devět pixelů do jednoho, čímž výrazně zlepšuje citlivost fotoaparátu i při špatných světelných podmínkách a jeho schopnost regulovat šum.

Realme 1 1

Tuto kombinaci oceníte zejména v situacích, kdy chcete pořizovat noční snímky. K pořízení ostrých a jasných fotografií navíc přispívá až devětkrát přesnější automatické ostření a 3x zoom v senzoru. Zapálení fotografové určitě využijí i režim Street Photography 2.0’s, Peak & Zoom a 90’s Pop Filter.

Špičkový holografický design

Povrch realme 9 je inspirován pouštním světlem. Když na zadní kryt dopadají sluneční paprsky, mění se i jeho barva. Světlo a stíny se pak na vašich rukou přelévají jako vlnky. Tohoto světelného efektu dosáhlo realme prostřednictvím šesti vrstev vytvořených pomocí kombinace technologií Plasma Atom-coating Process a UV-nano Imprinting Process.

Realme 2

realme 9 padne díky svým parametrům skvěle do ruky, má zeštíhlený profil 7,99 milimetrů a váží 178 gramů.

Výkonný procesor Qualcomm 4G Snapdragon 680

realme 9 pohání procesor Qualcomm Snapdragon 680, který ve svém osmijádrovém procesoru kombinuje vysoce výkonný Cortex-A73 a Cortex-A53 s taktovací frekvencí až 2,4 GHz.

Procesor Snapdragon 680 je vyráběný 6nm technologií, která zaručuje až o dvacet procent lepší energetickou účinnost ve srovnání s 11nm technologií. Procesor Qualcomm Snapdragon 680 přináší výkonný grafický procesor Adreno 610. V testu AnTuTu dosáhl skóre 285 893 bodů.

Kromě toho má realme 9 Super AMOLED displej s obnovovací frekvencí 90 Hz. Pokud patříte mezi herní nadšence, oceníte zcela jistě 360Hz vzorkovací frekvenci dotyku, díky které je hraní her velmi plynulé. Vynikající vizuální zážitek potom zaručuje 6,4 palcový displej s 90,8% poměrem obrazovky k tělu a sklem Corning Gorilla Glass 5.

Realme 3

Bonusem je výkonné 33W nabíjení, díky kterému dokážete nabít 5000mAh baterii za pouhých 75 minut, na polovinu kapacity dokonce za 31 minut.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.