Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Májová sleva 1000 Kč na letní dovolenou

Májová sleva 1000 Kč na letní dovolenou

21.5.2022 napsal(a) Honza H.

Doba je zlá. Všechno zdražuje. Mnoho lidí nemá ani na nájem. Na druhou stranu v době Covidu mnoho lidí nemohlo nikam cestovat a na účtech se jim nahromadily peníze, které nemohli utratit za svou oblíbenou činnost - cestování. Peníze jsou od toho, aby se utrácely. Na účtě jenom ztrácí na hodnotě. A v době 11 % inflace to platí dvojnásob. Cestovat už můžete, tak se do toho pusťte, dokud peníze mají nějakou hodnotu. A nejvíc muziky za málo peněz dostanete právě u Invia.cz.

Invia.cz slevový kupón

Invia.cz vám nabídne zájezdy v různých režimech. Pokud hledáte zájezdy na tuto sezónu, tedy tu letní, pak se vás first minute už netýká. Ovšem Stále je můžete využívat na zimní sezónu nebo příští zimní sezónu, pokud rádi plánujete dopředu. Standardní nákupy zájezdů jsou v plném proudu a protože první evropské lokality už zahájily turistickou sezónu a tropické lokality jí mají neustále, můžete využívat také zájezdy na poslední chvíli - last minute.

Kromě běžných slev last minute a first minute můžete využívat také akční nabídky a v květnu také Májovou slevu na letní dovolenou.

Májová sleva má hodnotu 1000 Kč a platí na letní dovolenou v této sezóně. Stačí si zakoupit letní dovolenou z vybrané nabídky zájezdů a získáte májovou slevu 1000 Kč. U vybraných zájezdů vám opravdu zlevní cenu zájezdu o tisíc korun na smlouvu. Tak neváhejte a vybírejte dokud je z čeho. Akce májová sleva končí s poledním květnovým dnem roku 2022, takže máte ještě nějakých 10 dní na nákup dovolené.

Na titulní straně Invia.cz na vás čeká Banner s touto nabídkou. Kliknutím na něj se vám zobrazí informace o akci a dalším kliknutím získáte seznam destinací, hotelů a dovolených, na které se sleva 1000 Kč vztahuje. V nabídce pro májovou akci jsou pobytové zájezdy, lyžařské zájezdy, poznávací zájezdy, eurovíkendy, sportovní zájezdy, zájezdy vhodné pro seniory i plavby. Zájezdy pro tuto akci nabízí cestovní kancelář Afrodita. Ceny zájezdů pro tuto akci ale nejsou nejnižší. Cena začíná na zájezdech od 15 000 Kč za osobu

Nenašli jste v této akci zájezd pro vás? Invia pro vás společně s cestovními kancelářemi přináší akční nabídku. Zavítejte na Invia.cz a prohlédněte si stránku s aktuálními bonusy, které můžete snadno získat k dovolené. Slevy na zájezdy, dárky, nadstandardní služby a mnohé další bonusy na vás čekají. Vše v ceně zájezdu.

Aktuální akce:

Dárek k zájezdu - vybírejte ze zájezdů, ke kterým dostanete zajímavé adárky
Děti zdarma - vybírejte ze zájezdů s nabídkou dětí zcela zdarma nebo za cenu letenky
Klubové hotely pro vaše děti - chystáte se na dovolenou s dětmi? Využijte klubový hotel
Seniorské slevy - Je vám 55 let a více? Pak pro vás mají přichystané zajímavé slevy na zájezdy
Najdete pouze u Invia - tyto nabídky, slev a akcí najdete výhradně na pobočkách a webu Invia
Změna termínu zdarma - u vybraných zájezdů můžete změnit termín zdarma

Přejeme vám příjemný nákup na Invia.cz a hlavně šťastnou cestu. A nezapomeňte - peníze jsou od toho, aby se utrácely. A život je od toho, aby se žil. Když to spojíte vyjde vám jediné - cestování.

Komentáře

CAPTCHA

Invia.cz slevový kupón

Invia.cz je největší online prodejce zájezdů v České republice, který nabízí zájezdy od více než 300 cestovních kanceláří.

Invia.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.