Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Alice Bendová: Už jsem zase přibrala a v šedesáti si nechám přešít obličej

21. května 2022 | 06:00

Mám ráda rozhovory s herečkou Alicí Bendovou (48), protože si na nic nehraje, je vtipná a je to jako pokec s kámoškou. Potkaly jsme se na charitativní akci v Metropoli Zličín, kde probíhal víkend plný módy. Alice ráda přispěje na dobrou věc, a tak se v koutku nadace Pink Bubble fotila s návštěvníky.

Alice, jak vy jste se vyloupla takhle v neděli na Zličíně?

Když je něco pro dobrou věc, tak jsem tam a ráda a kdykoliv pomůžu. A tohle je ten případ.

Jak to, že nejste na mole mezi modelkami?

Když se podíváte pořádně, co tam chodí za děvčátka, tak vám bude jasné, proč tam nejsem já.

Teď ale jsou i zralé modelky v kurzu!

No jistě, zralé a plných tvarů, to je mi jedno, stejně to ukazovat nebudu. Maximálně se ukážu já sama sobě, vyfotím se z nějakého úhlu, kdy to nebude vypadat tak hrozně.

Jak to myslíte – plných tvarů? To jste snad nikdy nebyla, a hlavně jste začala běhat loni, ne?

To jsem zase přestala a už jsem stačila nabrat zase tři kila, takže jsem dneska zase běhat začala. Musím, já to mám nahoru dolů. Normálně hubnou holky do plavek jednou v sezoně, já hubnu tak čtyřikrát.

Video se připravuje ...
Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo

Sportování tedy není ve vaší přirozenosti, musíte se k tomu přemlouvat?

Mám ráda sport, mě to baví, ale jídlo je mi zkrátka blíž. Třeba pytel brambůrků včera večer. Přemlouvala jsem se v duchu, ať ho tam nechám a neotevírám, no a pak sedím, je otevřený a snědla jsem ho celý.

Jídlo na noc je to nejhorší, ale je to boj, známe to všechny!

Ono i jídlo na den, člověk se prostě nemůže nadlábnout jen tak, čím se mu zlíbí, když chce zhubnout.

Takže dneska jste zahájila další hubnutí do plavek?

Ano, dneska, ale nevím, jestli to vydržím do večera. Já totiž vždycky ráno začnu a tak kolem páté odpoledne končím!

A co váš domácí trenér na to?

Ten je teď na závodech do vrchu. Začal jezdit na kole a přestal běhat. Takže mě doma už nikdo neprohání, bylo to asi moc náročné.

Krása je vaše téma, třeba ve svém pořadu na Primě ke kráse dopomáháte. Jak moc prožíváte ty příběhy?

Já jsem od přírody plačka. Jakmile se někdo rozbrečí, tak já brečím, mně je toho člověka strašně líto, když už roní slzy, tak je k tomu důvod. Máme tam takové dvě tři paní, kterých mi bylo hrozně líto, protože jejich příběhy nebyly jednoduché a byly opravdové. My jsme si dlouho povídaly a doslova jsme si na sebe zvykly, protože s každou jsem se vídala tak půl roku, což je docela dlouhá doba – a je to intenzivní. Proměna byla veliká a ta radost, ta byla obrovská.

Když vidíte, co všechno se dá udělat a jaký to má výsledek, nenutí vás to chtít to vyzkoušet také?

Já něco provedu, ale říkala jsem si, že tak v pětapadesáti, možná šedesáti. Takový ten mini facelift, připadá mi to skvělé. Když to dělá šikovný mikrochirurg a je to decentní a jemné, tak je to super, ale nikdy nechci žádné výplně. Jediné, co podstoupím jednou za čas, je botox. Vyzkoušela jsem v YES Visage i omlazení vlastní plazmou a bylo to fajn, to mi nevadí. A s výsledkem jsem byla spokojená.

Jsme tady v nákupním centru – jak vy nejraději nakupujete?

Podnikám nákupy nájezdově, jaro a podzim. Něco koupím, ale zkouším si to až doma, protože nesnáším svlékání v kabinkách.

Jste hromadič věcí, nebo pravidelně třídíte šatník?

Já mám k určitým věcem vztah a nedokážu se s nimi rozloučit. Jako oblečení z dob, kdy jsem byla těhotná, když byly děti malé... Vašíkovy první džíny, Aliččiny první šatičky, botičky... Mám tam haldy věcí, kterých se z nějaké pověrčivosti nemohu zbavit.

Blíží se léto, máte už plány?

Máme, ale nic konkrétního, protože děti mají tolik aktivit, že nevím, jak to všechno stihneme. Chceme jet na vodu, letět na Kanáry, chceme jet na hory, chceme vyrazit obytňákem, děti mají kempy a povinná soustředění s fotbalem a gymnastikou, tak nevím, jak to tam všechno naskládáme.

Video se připravuje ...