Lucii Bílou chtěli ve Výměně manželek. Velmi se jí to dotklo

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
lucie bila
Zdroj: Profimedia

Výměna manželek je show, která baví diváky TV Nova už dlouho. Občas se v ní objeví i nějaký ten slavný pár. Nedávno třeba svou partnerku vyměnil Roman Tomeš a Míša zamířila do neznáma. Tvůrci pořadu ale původně měli o něco vyšší ambice. Jenomže ne každý slavný na jejich návrh přistoupil.

Lucii Bílou by možná ve Výměně manželek řada lidí viděla ráda, to ale nehrozí. Zpěvačka totiž nabídku na účinkování odmítla. Přiznala to v pořadu Show Jana Krause, kde zároveň se zpěvákem Janem Bendigem debatovala o tom, proč on nabídku na rozdíl od ní přijal.

Bílá je známá tím, že se neustále usmívá, je plná pozitivní energie a příliš věcí ji nenaštve. Málokdo si dovede představit, jak dovede vypěnit, když doopravdy o něco jde. Nabídka tvůrců pořadu Výměna manželek jí ale doopravdy dostala a tehdy prý její odpověď moc příjemná nebyla. Velmi se jí to dotklo.

Ani náhodou

Bílá žije už delší čas se svým partnerem Radkem Filipim. Rozhodně by ho za nikoho na světě nevyměnila, a to dokonce ani na pár dní. „Taky jsme s Ráďou dostali nabídku. Já měla jít na Moravu a nějaká nanda měla jít k nám do Otvovic,“ svěřila se v Show Jana Krause.

Její odpověď byla jasná, krátká a výstižná: „Ani náhodou!“ Dodala, že by pravděpodobně vyškrábala ženě, co by dostala jejího muže na starost, kontaktní čočky. Jan Bendig se přitom zasmál, že on by si Lucii dovedl v pořadu docela lehce představit.

Na to mu Bílá poděkovala a zeptala se, zda to má brát jako kompliment, nebo urážku. Bendig si své účinkování ve Výměně manželek užil skvěle, dokonce si díky ní prý uvědomil, že jednou chce mít se svým partnerem velkou rodinu plnou dětí.

Dotčený Kraus

Když Lucii přišel dotaz, zda nechce účinkovat ve Výměně manželek, byla dotčená. Hned vteřinu potom, co si dotaz přečetla, věděla odpověď. Jan Bendig to tak snadné neměl, přemýšlel prý dlouho, než se nakonec rozhodl do reality show jít.

Nejvíce ze všech se ale při natáčení Show Jana Krause zdál právě dotčený sám moderátor. Toho totiž zarazilo, že jemu nikdo žádnou nabídku neposlal. Podle svých slov by přitom rozhodně měl pořad čím obohatit. Je tedy možné, že Krausovi na základě jeho rozhořčení přijde nějaká nabídka?

Jasné je jen jedno: Řada lidí je ochotná udělat pro pobavení fanoušků a zvýšení vlastní popularity hodně. Lucie Bílá ovšem k těm, kteří by se na týden vzdali manžela a ukázali v televizi své soukromí, rozhodně nepatří. Proto se nejspíš tvůrci pořadu po její odpovědi už neodvažovali poslat nabídku znovu.

Zdroj: Extra, Expres

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články