Baba Wanga nemá dobré zprávy. Proroctví z noční můry na nadcházející měsíce

Baba Wang o roce 2022. I když je slavná vizionářka po smrti, její slova jsou stále často používána v kontextu důležitých událostí ve světě. Bulharce se připisuje mnoho přesných předpovědí. Tentokrát se nám podařilo dosáhnout jejích předpovědí pro nadcházející rok 2022. Baba Wang ho však bohužel představila opravdu příšerným způsobem. Podle jejího názoru potká svět mnoho zlého. O čem přesně mluvila před lety? Podrobnosti naleznete níže.

Baba Wang o roce 2022. Proroctví noční můry pro nadcházející měsíce a rok 2022

Baba Wang je ve skutečnosti Wangelija Pandeva Dimitrova. Slepý mystik z Bulharska, známý téměř po celém světě. Žena zemřela v roce 1996, ale její předpovědi a vize jsou známé dodnes. Mnoho zdrojů říká, že Baba Wang byla velmi účinná při plnění svých předpovědí. Jak uvádí o2.pl, byla to právě ona, kdo měl být svědkem začátku a konce druhé světové války, smrti princezny Diany, útoků ISIS nebo dokonce Brexitu a rozpadu SSSR. To vše znamená, že když se podíváte na její předpovědi pro rok 2022, můžete cítit určitou úzkost. Vizionář nemá dobré zprávy.

Zvláště pozoruhodná je zmínka o tom, že vědci objevili smrtící virus, který má způsobit zkázu po celém světě. Zní to jako sci-fi popis zápletky, ale s událostmi posledních dvou let se v tomto ohledu nezdá nic nemožné. Baba Wanga řekla, že virus bude objeven v sibiřských ledovcích, kde byl léta ukryt. V o2.pl se dočteme, že v důsledku globálního oteplování se dostane do oběhu.

Pokračování na další straně