Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Brněnské představení. Hledaného muže si ze záchodu odvedla policie

O téměř kulturní zážitek se zaměstnancům divadla v Brně postaral čtyřiašedesátiletý muž. Sám se přitom do zařízení za kulturou nevydal. Místo toho při svém krátkém pobytu v budově stihnul oběhnout několik kanceláří, neuvědomil si ale, že tamní personál vše uvidí na bezpečnostní kameře. Přivolání strážníci záhy zjistili, že mají tu čest s celostátně hledanou osobou.

Hledaného muže odchytli strážci zákona v jednom z brněnských divadel. Do objektu vběhnul hlavním vchodem a bez jakéhokoliv udání důvodů poté ihned pokračoval dál. Podezřelého pohybu po chodbách si ale rychle všimli pracovníci divadla, kteří na pomoc zavolali městskou policii.

„Hlídce tvrdil, že nutně potřeboval na toaletu. Záznamy z kamer mu ale nedávaly za pravdu,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba. Z nahrávek bylo zřejmé, že tento milovník umění pobíhal mezi dveřmi a zkoušel brát za kliky, jestli není některá z kanceláří náhodou otevřená.

I díky rychlému zásahu strážníků se ale na žádné ztracené věci nepřišlo. Muže ani tak strážci zákona odejít nenechali a chtěli, aby jim prokázal svoji totožnost. Když tak učinil, nestačili se divit. „Ověření osobních údajů ukázalo, že je celostátně hledaný, takže si ho převzali republikoví policisté,“ dodal.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnské představení. Hledaného muže si ze záchodu odvedla policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.