Profesionální pohybový senzor Huawei S-Tag oficiálně představen

Huawei S-Tag
Zdroj fotografie: Huawei

Při globálním představení produktu Huawei Mate Xs 2 uvedla společnost Huawei na trh profesionální pohybový senzor, Huawei S-Tag. Huawei S-Tag je umístěn jako kompaktní a funkčně bohatý inteligentní štítek. Na rozdíl od Apple AirTag je Huawei S-Tag navržen pro konkrétní sportovní situace a dokáže detekovat sportovní data při připojení k chytrým zařízením, jako jsou chytré hodinky nebo smartphony. Připomeňme si, že v listopadu loňského roku společnost požádala o ochrannou známku Huawei S-Tag.

Huawei S-Tag
Zdroj fotografie: Huawei

Podle zpráv přichází Huawei S-Tag s 9osým senzorem, který dokáže ovládat běžecké techniky čtením pohybů nohou a pasu uživatele. Senzor bude analyzovat 13 parametrů, aby pomohl dosáhnout dokonalé techniky měření běhu. Sběrem dat během cvičení poskytuje zařízení uživatelům profesionální rady. Huawei spolupracuje s Čínskou akademií sportovních věd, aby uživatelům poskytovala profesionální rady.

Snímač má navíc dělený design a váží pouhých 7,5 gramu. Navíc se toto zařízení může zcela ponořit až do hloubky 50 metrů. Uživatelé mohou také použít různé klipy k přichycení senzoru k oblečení, botám, paprskům kol u jízdních kol atd.

Huawei S-Tag
Zdroj fotografie: Huawei

Čas uvedení na trh a cenu Huawei S-Tag však společnost neoznámila. Podle zpráv však bude Huawei S-Tag uveden na trh v červenci tohoto roku. Dodává se bude v sadě s klipem na nohy, klipem na paprsky kola a klipem na pas. Výdrž baterie při běhu může být až 30 dní a při jízdě na kole až 36 dní.

Huawei S-Tag
Zdroj fotografie: Huawei

Huawei se nevzdává a drží svého

Už tři roky po sobě americká vláda uvaluje na Huawei četné zákazy. Cílem těchto zákazů je čínského výrobce co nejvíce uzemnit. V tuto chvíli nemůže Huawei bez souhlasu vlády používat žádnou technologii, která má spojení s USA. I když je to nebezpečné pro technologický rozvoj, vládu USA to ve skutečnosti nezajímá. Vláda tvrdí, že tyto zákazy jsou pro národní bezpečnost. Huawei však jasně prohlásil, že je pouze společností a nemůže představovat žádnou hrozbu pro národní bezpečnost velké země, jako jsou USA.


Nenechte si ujít:


Huawei se i přes zákazy stále drží na svém. Vydání Huawei S-Tag je důkazem, že se společnost stále vyvíjí. Stále vydává nové produkty a dokonce i inovativní. Zatímco mnoho lidí nebude rádo, že Huawei je stále „naživu“, společnost říká, že se jen snaží přežít. V současné době společnost Huawei nemůže vydávat 5G smartphony kvůli zákazu ze strany USA. Čipy HiSilicon společnosti jsou také uzemněny. Ve skutečnosti musela kvůli zákazu prodat svou podznačku Honor, která nyní získává na trhu svůj ztracený podíl.

Autor: Lukáš Drahozal

Zdroj: ithome.com

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *