Vyhledejte produkty, recenze nebo články

Výrobníky cukrové vaty

Obsah článku Ukaž

 

 

Cukrová vata už je dlouhá STALETÍ velmi ceněnou pochoutkou dětí i dospělých. Ve většině případech si snad ani neumíme představit pouť bez cukrové vaty. Co to ale cukrová vata ale je a jak si jí vyrobit i v pohodlí domova?

Cukrová vata má dlouhou historii a pro dnešní výrobu je dobré znát veškeré možnosti výroby. Proto jsme si pro vás dnes připravili nejrozsáhlejší článek o cukrové vatě na celém internetu.

V první řadě si představíme, co je to vlastně cukrová vata a jaká je její historie. Dále jsme samozřejmě jako vždy vytvořili kapitolu o to, jakým způsobem si vybrat ten správný výrobník cukrové vaty v kostce a pro dnešek to bude přesně 8 kroků jak Dále si jako vždy uvedeme i základní druhy výrobníků vaty, které v tomto případě bude velmi jednoduché pochopit. Jako vždy si také uvedeme veškeré základní parametry, které se s tímto přístrojem pojí a které je dobré znát při samostatném výběru. I na ceny nezapomeneme. Rozdělíme si je jako vždy hned do několika cenových kategorií.

Ale jak už jsme říkali. Pro dnešek jsme si pro vás připravili NEJROZSÁHLEJŠÍ ČLÁNEK O VÝROBNÍKU CUKROVÉ VATY a tak si velmi podrobně popovídáme i o údržbě a o náplni. Řekneme si, jaké druhy náplní existují a jak je vybrat. A proto, abychom vám usnadnili výběr, si také ukážeme TOP 10 VÝROBKŮ VÝROBNÍKU CUKROVÉ VATY NA ČESKÉM TRHU.

Výrobníky cukrové vaty: Porovnání 10 nejlepších výrobníků na cukrovou vatu podle hodnocení, testů a recenzí zákazníků

V tomto srovnání jsme pro vás vybrali 10 nejlepších výrobníků cukrové vaty. Jak jsme tyto výrobníky na cukrovou vatu vybírali? Vybrali jsme je podle hodnocení a dostupných recenzí uživatelů a zákazníků. Tyto výrobníky cukrové vaty jsme následně seřadili do přehledné tabulky. Tyto produkty si můžete následně seřadit podle vašich preferencí. Pokud vás například zajímá nízká cena, můžete si seřadit výrobníky cukrové vaty podle orientační ceny s DPH a vybrat si tak nejlevnější a zároveň nejlepší výrobník cukrové vaty.

NázevVzhledZnačkaPříkon (W)Hmotnost (kg)Orientační cena (s DPH)Dostupnost
Silvercrest SZM 500 B1 LidlVýrobník cukrové vaty Silvercrest SZM 500 B1 LidlSilvercrest5001,5699Zobrazit v obchodech
Ariete 2973/01Výrobník cukrové vaty Ariete 2973/01Ariete5001,81424Zobrazit v obchodech
DomoClip DOP136Výrobník cukrové vaty DomoClip DOP136DomoClip5001,32999Zobrazit v obchodech
oneConcept Candyland 2Výrobník cukrové vaty oneConcept Candyland 2oneConcept5001,51179Zobrazit v obchodech
Clatronic ZWM 3478Výrobník cukrové vaty Clatronic ZWM 3478Clatronic5001,551073Zobrazit v obchodech
Royal Catering RCZK-420-WVýrobník cukrové vaty Royal Catering RCZK-420-WRoyal Catering4201,71799Zobrazit v obchodech
Goleto 450 WVýrobník cukrové vaty Goleto 450 WGoleto4501770Zobrazit v obchodech
Lucznik AM-6214 AVýrobník cukrové vaty Lucznik AM-6214 ALucznik4501,5639Zobrazit v obchodech
Orava CM-550AVýrobník cukrové vaty Orava CM-550AOrava5001,451449Zobrazit v obchodech
GNT AG137BVýrobník cukrové vaty GNT AG137BGNT4501,5699Zobrazit v obchodech
Po kliknutí na odkaz “Zobrazit v obchodech” budete přesměrováni na srovnávací portál Heureka. Na něm si můžete porovnat ceny jednotlivých obchodů a přečíst si recenze a hodnocení výrobníků cukrové vaty od jejich uživatelů.

Nejlepší výrobníky cukrové vaty podle Heureky

 

Historie výroby cukrové vaty

Od pradávna se cukrové pochutiny rovnali ceně zlata a po dlouhá staletí se jednalo pouze o výsadu těch nejbohatších z nejbohatších. Už od začátku našeho letopočtu se tak mistři cukráři snažili svým pánům vymyslet něco, co bude naprosto neodolatelné a sladké jako cecek. Největší mistři v tomto oboru byli na počátku našeho letopočtu čínští mistři cukráři z dynastie Chan, kteří okolo roku 200 našeho letopočtu vyráběli takového předchůdce naší cukrové vaty. Ti vymysleli pochoutku, které se v té době říkalo Dračí vous. Vyráběl se však maličko odlišným způsobem. Nejdříve cukr roztavili na hutný sirup, ze kterého následně tahali vlásky, které se rychle ochlazovali.

Cukrová vata, jak ji známe, byla poprvé vytvořena v roce 1897, kdy zubař jménem William Morrison spojil síly s cukrářem jménem John C. Wharton. Duo společně vytvořilo stroj, který roztáčel zahřátý cukr přes síto, čímž vytvořil texturu podobnou niti, kterou všichni známe a milujeme.

Když Morrison a Wharton vynalezli svůj nový stroj na cukrovou vatu, okamžitě požádali o patentovou ochranu zařízení. Kvůli patentovému právu by ostatní lidé, kteří chtěli vydělat na úspěchu „pohádkové nitě“, museli počkat, až Morrisonův a Whartonův patent vyprší, nebo si koupit stroj přímo od dvou původních vynálezců. Kvůli patentu Morrisona a Whartona se „pohádková nit“ na počátku 20. století skutečně příliš nezměnila: pokud jste vyráběli cukrovou vatu nebo si ji užívali, museli jste si jí dělat pomocí oficiálního stroje od Morrisona a Whartona. Konkurentům bylo umožněno vstoupit na trh až v roce 1921, téměř 25 let po prvním vynálezu cukrové vaty!

Nováčci konkurenti přinesli do světa cukrové vaty nové změny. Některé z prvních změn v průmyslu cukrové vaty přišly ve 20. letech 20. století poté, co konečně vypršela 17letá patentová ochrana pro Morrisonův a Whartonův „elektrický stroj na cukroví“. V roce 1921 pronikl na scénu cukrové vaty další zubař, který se jmenoval Josef Lascaux. Poté, co Lascaux viděl úspěch svého kolegy zubaře Morrisona, rozhodl se Lascaux, že chce také vyrobit pamlsek pro své zubní klienty.

Dnes už je výrobců cukrové vaty mraky a je opravdu z čeho vybírat. Pojďme si tedy povídat spíše již o současnosti.

Jak funguje výrobník na cukrovou vatu

V první řadě při výrobě cukrové vaty je přeměna zrnitého cukru na jemná vlákna. Cukr v pevném skupenství se tedy umístí do velké nerezové mísy. Tato mísa má zkosené dno, které trychtýřuje cukr do extrudéru. Extrudér je otočný kovový válec, který má po stranách otvory a je vybaven topným tělesem. Uvnitř extrudéru se cukr zahřívá tak, že se roztaví a stane se z něj roztavená kapalina. Spřádací extrudér pak vyhazuje proužky tekutého cukru ven všemi směry skrz otvory na svých stranách. Při výstupu z extrudéru se kapalný cukr ochlazuje a tvoří pevné prameny. Tyto prameny, což jsou vlákna používaná k výrobě cukrové vaty, se shromažďují ve velké kruhové pánvi obklopující extrudér.

JAK VYBRAT výrobník cukrové vaty?

Účel použití

Než se pustíte do hledání dokonalého stroje na cukrovou vatu, je nezbytné si rozmyslet, k čemu ho potřebujete. Je to otázka občasného mlsání lahůdky nebo možnost pohostit hosty na vašich akcích (svatby, narozeniny atd.)? Hledáte přenosné zařízení? Chcete jednoduchý a zábavný stroj, který zvládnou i děti, nebo výkonný?

Stroj střední třídy může stačit pro rodinné setkání nebo při pozvání několika přátel. Pokud jde o nabízení cukrové vaty mnoha hostům, je nezbytné zvolit zařízení schopné nepřetržitého provozu a produkovat poměrně rychlý tok. Je proto vhodnější investovat do špičkového a účinného stroje vybaveného velkou nádrží na cukr. Tento typ modelu bude těžší (více než 10 kg), a proto se bude hůře přepravovat.

Velikost mísy

Velikost mísy na cukr je klíčovým kritériem, které je třeba vzít v úvahu při výběru stroje na cukrovou vatu. Ze lžičky cukru vznikne malá cukrová vata (veliká asi jako grapefruit).

Je to dobrá volba pro děti. Na druhou stranu, pokud chcete vyrobit cukrovou vatu srovnatelnou s množstvím potřebným na pouti, budete se muset rozhodnout pro větší nádrž. Existují stroje na cukrovou vatu, které dokážou vyrobit až 4 cukrovinky za jedinou minutu. Tyto typy strojů mají obvykle velkou nádrž a mohou obsloužit i 300 lidí za méně než 2 hodiny.

Funkce výrobníku cukrové vaty

Většina strojů na cukrovou vatu je vybavena základním vypínačem. Pouze špičkové stroje jsou vybaveny termostatem a/nebo spínačem topení. Ať už si vyberete jakýkoli typ modelu, musí být velmi stabilní.

Materiál a design

Výrobník cukrové vaty potřebuje k dosažení výsledků vysoké teploty. Nekvalitní plastové konstrukční materiály se tedy mohou při této teplotě roztavit. Tento typ může také vyluhovat toxiny do cukroví. Doporučuje se tedy vybírat pouze materiály s nerezovou konstrukcí. Pokud si musíte vybrat plast, ujistěte se, že neobsahuje bisfenol A (BPA), zejména v oblasti výdeje cukrové vaty.

Z hlediska designu jsou stroje na cukrovou vatu obecně barevné, aby odpovídaly slavnostnímu aspektu jejich funkce. Můžete se rozhodnout pro šarlatově červenou a bílou, připomínající čerkeskou barvu, nebo pro růžovou cukrovou vatu z minulých let. Přispívají k estetickému faktoru prostředí ještě před přípravou!

Toto kritérium je nezbytné, pokud hledáte stroj na cukrovou vatu pro konkrétní příležitost. Stroj na cukrovou vatu je však především zařízení na zpracování potravin a je důležité upřednostnit bezpečnost a výkon před zvažováním estetiky.

Všestrannost

Jakou cukrovou vatu stroj používá? To je důležitá otázka, kterou si musíte položit, než začnete zvažovat výběr vašeho stroje a výrobu cukrové vaty. Odpověď na tuto otázku zohlední chutě všech konzumentů výsledných bonbónů. K tomu je vhodné zvolit stroj, který vyniká svou všestranností.

Mezi hosty nebo dětmi můžete mít i takové, kteří cukr příliš nesnášejí. Bylo by proto důležité zvolit všestranný výrobník cukrové vaty, který používá bonbóny bez cukru a různé druhy sirupu. Existuje celá řada možností pro spokojenost každého. S všestranným strojem na cukrovou vatu můžete přeměnit:

  • Tvrdé bonbóny
  • Normální cukry
  • Sirupy
  • Speciální cukry

Pokud jde o texturu, doporučujeme vám zvolit stroj Fairy Floss, který získá jemné, měkké nebo tvrdé textury. V tomto ohledu mohou být užitečné všestranné modely. Můžete se však rozhodnout pro plně funkční model, který je samozřejmě dražší.

Cukr

Cukrová vata se vyrábí z krystalového cukru, což je nejnormálnější. Směsi cukrové vaty jsou jen cukr, barva a chuť. Ale musíte vědět, že jsou docela drahé. Můžete použít klasický cukr, případně přidat potravinářské barvivo nebo ovocnou šťávu. Takto to bude ekonomičtější a zdravější.

Nyní existují modely strojů, které pracují jak s cukrem, tak s tvrdými bonbony, ve všech cenových relacích. To je zejména případ strojů na cukrovou vatu Gadgy® a Simeo FC355. To vám umožní vyrábět lehčí cukrovou vatu tím, že se rozhodnete pro cukrovinky s nízkým obsahem cukru. Je to zajímavá možnost pro gurmány, kteří jen těžko odolávají pokušení!

Papírový kornout nebo dřevěná tyč?

Pokud jste začátečníci – nebo chcete, aby si děti uměly vyrobit cukrovou vatu samy – vsaďte na dřevěné tyčky, se kterými se lépe manipuluje.

Způsob použití

Snadné použití stroje určí, zda vám zůstane na krátkou nebo dlouhou dobu. Zde je důležité, aby bylo možné stroj po každém použití snadno umýt. To je důležitější vzhledem k tomu, že cukrová vata se vyrábí v podstatě z cukru. Existuje možnost, že se v nádrži usadí lepkavé zbytky cukru a potravinářská barviva. To má hlavní vliv na údržbu výrobníku cukrové vaty. Čím lépe budete stroj udržovat, tím déle vám vydrží. A abychom vám to usnadnili, vězte, že modely s vysokým výkonem jsou vybaveny odnímatelnými součástmi, které lze snadno umýt bez zvláštních opatření.

DRUHY Výrobníků na cukrovou vatu

O tomto tématu sice lehce padlo slovo už v minulé kapitole, ale my u nás v Testinu zastáváme názor, že opakování je matka moudrosti a tak si druhy výrobníků cukrové vaty ještě jednou podrobněji rozebereme.

Hobby výrobník cukrové vaty

Pokud se rozhodnete pořídit si výrobník vaty, nejspíše budete stroj pořizovat pro soukromé účely. Takové domácí výrobníky cukrové vaty stojí od 750 korun do pár tisíc. Takové přístroje mají totiž mnohem menší rozměry, nižší výkon. Dále je jejich velkou nevýhodou například dlouhé zahřívání a mnohem menší porce za mnohem delší dobu.

Profesionální a poloprofesionální výrobník cukrové vaty

Profesionální a poloprofesionální výrobníky na cukrovou vatu jsou už trochu jiný šálek. Jsou mnohem dražší a větší, ale dokáží se rychle nahřát a vyrábí nepřetržitě a velké množství cukrové vaty, což se hodí především na veřejných akcích, nebo na větší rodinné oslavě.

CENY výrobníků na cukrovou vatu

Výrobníky cukrové vaty do 1 000 Kč s DPH

Cena do 1 000 Kč je cena pro stroj, který je malý, má malý výkon a zahřívání je velmi pomalé, avšak pokud hledáte skladný stroj pro občasné vyrábění cukrovinek pro sebe a své děti, je to ideální volba, avšak žádné převratné výkony zde opravdu nečekejte.

Výrobníky cukrové vaty od 1 000 Kč do 4 000 Kč s DPH

Takové výrobníky cukrové vaty už postačí například za účelem zábavy na rodinné oslavě. Dokáže obsloužit okolo 10 lidí za hodinu, což by mělo pro takové účely stačit. Většinou bývají stále relativně skladné a certifikované.

Cena nad 4 000 Kč s DPH

Pokud se chcete připravit na větší veřejné akce, rozhodně sáhněte po dražším modelu. Ty nejdražší výrobníky cukrové vaty mají až 50 000 Kč.

ÚDRŽBA Výrobníku na cukrovou vatu

Výrobník cukroví je elektronické zařízení a stejně jako ostatní přístroje potřebuje údržbu. Navíc při běžném používání se na částech stroje hromadí cukrová krusta. Bez pravidelného čištění dochází k postupnému znečištění mísy, ochrany proti stříkající vodě a odstředivky. Nahromaděné krusty snižují účinnost částí výrobníku cukrovinek tím, že je blokují a ucpávají drobné otvory zařízení. Navíc tato situace může způsobit poruchu stroje. Dalším problémem, kterého si můžete všimnout u špinavého stroje, je to, že vytvořená nit postupně ztrácí kvalitu. Pravidelné čištění vám pomůže udržet stroj v normálním provozu. Zajišťuje, že vytvořená nit zůstane kvalitní a chuť zůstane skvělá, protože není ovlivněna starým cukrem. Navíc prodlužuje životnost zařízení tím, že zabraňuje předčasnému selhání.

Krok 1

Vyjměte misku a umyjte ji v teplé vodě. Nepotřebujete saponát, stačí voda. Poté spusťte stroj, jako byste vyráběli cukroví. Je to proto, abyste se zbavili všech zbytků a zajistili, že cukr je úplně pryč. Tímto způsobem zajistíte, že na hlavě nitě už není žádný cukr.

Krok 2

Otočte nastavení teploty na nejvyšší stupeň a nechejte jej stát po dobu asi 60 sekund. Vysoká úroveň tepla speče veškerý cukr, který by mohl zůstat.

Krok 3

Jakmile stroj nebude mít žádné viditelnější zbytky na svém povrchu, zbavte se pásky uhlíku. Chcete-li to provést, nejprve zapněte stroj na nejvyšší stupeň ohřevu na 60 sekund. Poté nalijte trochu vody do šálku a pomalu ji nalijte do horké misky přístroje. Tím se zbavíte všech krystalků cukru, které by se na něm mohly nalepit. Jak pomalu přidáváte vodu do pračky za chodu, uvidíte, jak se vytváří pára. Takto pokračujte asi 30 sekund, poté nechte stroj běžet dalších 30 sekund, aniž byste do něj přidávali vodu.

Krok 4

Odpojte stroj od napájení a nechte jej vychladnout.

Krok 5

Jakmile stroj vychladne, otřete pomocí čistého ručníku zbývající vlhkost z misky a hlavy nitě. Na ochranném krytu nebo bublině může zůstat cukr , proto je také otřete.

CUKR NA VÝROBU CUKROVÉ VATY

Je pravděpodobné, že jste viděli dechberoucí videa a klipy pouličních prodejců, kteří vytvářejí propracované postavy a návrhy pouze z cukrové vaty. Pokud ne, udělejte si laskavost a běžte se na to podívat. Je to hypnotizující. Tyto klipy vás možná inspirovaly k tomu, abyste si zkusili vyrobit cukrovou vatu doma. Avšak víte jak na barevnou cukrovou vatu?  Jediné, co musíte udělat, je přidat kapku nebo dva aromatické extrakty nebo koncentrát do krystalového bílého cukru. Poté míchejte, dokud se chuť (a barva) rovnoměrně nerozloží. Jen tak, ochucený cukr na výrobu cukrové vaty!

Dnes se nejen podíváme na nejlepší způsob výroby ochuceného cukru, ale také vám poskytneme odborné tipy a triky pro domácí výrobu cukrové vaty. Podíváme se také na to, jak stroje fungují a jak ty své můžete využít doma!

CO JE TO VŮBEC cukrová vata?

Cukrová vata, také nazývaná cukrová vata nebo pohádková vata, se vyrábí z jemně stáčeného roztaveného cukru, který připomíná bavlnu. Cukrové granule se taví v komoře a spřádají se ve strojích, aby se vytvořily tyto jemné nitě. Spolu s cukrem se přidávají ochucovací přísady a barvicí přísady, aby byla jedinečnější a chutnější. Pak už jen stačí nitě chytit a vytvarovat kolem tyčky, abyste si je mohli snadno vychutnat. Někdy je kulička cukrové vaty také umístěna uvnitř plastového sáčku, aby mohla být uložena na později.

Příchutě a barvy

Co se týče barvení a ochucování cukrové vaty, meze se téměř nekladou. Potřebujete pouze aromatizující extrakt a barvivo prášek nebo gel. Pokud tedy najdete extrakt v příchuti, kterou chcete vyrobit, například slanina, pak můžete vyrobit cukrovou vatu s příchutí slaniny. A pokud chcete, aby byla cukrová vata tmavě zelená, můžete si vybrat ze široké škály dostupné v místním obchodě s potřebami na pečení nebo online.

Co budete potřebovat k výrobě ochucené cukrové vaty

Dnes tedy můžete získat širokou škálu domácích strojů na cukrovou vatu, které lze velmi snadno najít. A jejich použití je ještě jednodušší! Jakmile zvládnete výrobu obyčejné cukrové vaty (bez aromat a barviv), přirozeně budete trochu experimentovat. Co tedy budete na výrobu ochuceného cukru do cukrové vaty potřebovat? Nemůžete vyrobit cukrovou vatu a dochucovat ji během procesu tvorby ani poté. Můžete použít pouze ochucený cukr. Naštěstí je to jednodušší, než by se mohlo zdát. Vše, co potřebujete, je krystalový bílý cukr a aromatický koncentrát, extrakt nebo esence.

Výběr správného cukru

Nyní raději používáme bílý krystalový cukr místo hnědého krystalového cukru. Hnědý cukr ovlivní barvu i chuť cukrové vaty, kterou vyrábíte. Hnědý cukr má spíše karamelovou chuť. I když to může znít dobře a chutně, je to zničující, pokud se snažíte vytvořit jedinečnou chuť. Bílý cukr nemá prakticky žádnou jinou chuť než klasicky sladký. Můžete použít i jemný cukr nebo krupicový cukr. Nepoužívejte však moučkový cukr. Příchuť způsobí, že práškový cukr se shlukuje, ze kterého pak nevzniknou jemné cukrové nitě.

Výběr příchutě

Nyní není obtížnější otázkou, kterou příchuť si vybrat, ale jakou formu příchutě byste měli použít. Aroma se dodávají v různých formách, jmenovitě esence, extrakty a koncentráty. Esence obecně nemají tolik možností chuti ve srovnání s extrakty a koncentráty. A jsou také mnohem tekutější a musíte použít poměrně hodně esence, abyste získali výraznou a výraznou chuť. Samozřejmě, když do cukru přidáte tunu tekutiny, ovlivní to, jak se vytvoří nitě z cukrové vaty. Poté získáte extrakty a koncentráty. Nyní, i když je zde technicky rozdíl, jsou používány zaměnitelně. Koncentrát má zakalený vzhled, který vám nedá čirý produkt (důležité mít na paměti). Extrakt je na druhé straně na bázi alkoholu a má čirou barvu, takže vytvoří čirá cukrová vlákna. Používání extraktů a koncentrátů je extrémně snadné a navíc ho nepotřebujete ani tunu. Kromě toho existuje mnohem širší škála možností chutí pro tyto formy – slané i sladké! Pokud vás napadá příchuť, pravděpodobně k ní existuje extrakt nebo koncentrát. Online je skvělé místo, kde začít hledat, a je také mnohem pohodlnější.

Jak skladovat ochucený cukr pro výrobu cukrové vaty

Ochucený a obarvený cukr pro výrobu cukrové vaty skladujete nejlépe v plastové nádobě, skleněné dóze nebo nádobě nebo znovu uzavíratelném sáčku. Jen se ujistěte, že nádoba nebo sáček má vzduchotěsný uzávěr. To pomůže zabránit tomu, aby se jakákoli vlhkost dostala do kontaktu s cukrem a způsobila jeho shlukování. Také se ujistěte, že skladujete cukr na chladném suchém místě, jako je potravinová skříň nebo spíž. Neskladujte cukr uvnitř chladničky nebo mrazničky. Vlhkost způsobí, že se cukr shlukne a stane se nepoužitelným. Uskladnění cukru ve spíži pomůže udržet jej mimo cizí předměty a teplo. Nahromadění tepla způsobuje kondenzaci uvnitř nádoby nebo sáčku, což opět může způsobit shlukování cukru. Při správném skladování ochuceného a obarveného cukru vydrží až 1 rok! To také umožní vyrábět větší šarže, označovat je a používat po celý rok.

Jak skladovat vyrobenou cukrovou vatu

Při domácí výrobě cukrové vaty je pravděpodobné, že tam budou nějaké zbytky. Ale nebojte se, protože máme nejlepší způsob, jak to uložit. Můžete použít vzduchotěsnou nádobu nebo sáček na zip. Cokoli vzduchotěsného zabrání kontaktu vlhkosti s jemnými cukrovými nitěmi. Protože jsou cukrové nitě tak tenké, téměř okamžitě se roztaví. A neskladujte cukrovou nit uvnitř chladničky nebo mrazničky, kde je hodně studeného vzduchu, neboli vlhkosti.

Hodnocení, popis a recenze T0P 10 PRODUKTŮ VÝROBNÍKU NA CUKROVOU VATU

Výrobník na cukrovou vatu Royal Catering RCZK-1030-W

Výrobník cukrové vaty Royal Catering RCZK-1030-W
Výrobník cukrové vaty Royal Catering RCZK-1030-W
  • Velké množství cukrové vaty v krátkém čase.
  • Samostatné ovládání termostatu a rotace.
  • Snadno se čistí a je odolný díky vyjímatelné nerezové misce.
  • Odměrka pro přesné porcování.
  • Cenově efektivní, tichý a tlumí vibrace.

Výrobník na cukrovou vatu DomoClip DOP136

Výrobník cukrové vaty DomoClip DOP136
Výrobník cukrové vaty DomoClip DOP136
  • SNADNÉ POUŽITÍ
  • Včetně 6 bambusových tyčinek
  • Vyjímatelná nádoba
  • Jakýkoli druh cukrového prášku

Výrobník na cukrovou vatu Clatronic ZWM 3478

Výrobník cukrové vaty Clatronic ZWM 3478
Výrobník cukrové vaty Clatronic ZWM 3478
  • Zábavné a snadné použití
  • Velká mísa na cukrovou vatu: Ø cca. 29 cm
  • Včetně odměrky a 10 dřevěných tyčinek
  • Ochranný kryt na nádobí – vhodný do myčky nádobí

Výrobník na cukrovou vatu Orava CM-550A

Výrobník cukrové vaty Orava CM-550A
Výrobník cukrové vaty Orava CM-550A
  • Příznivá cena
  • Snadná údržba
  • Velmi skladný

Výrobník na cukrovou vatu Aptel AG137B

Výrobník cukrové vaty Aptel AG137B
Výrobník cukrové vaty Aptel AG137B
  • Efektivní design
  • Kompaktní
  • Výkonný

Výrobník na cukrovou vatu Lund TO 68250

Výrobník cukrové vaty Lund TO 68250
Výrobník cukrové vaty Lund TO 68250
  • Efektivní design
  • Skladný
  • Výkonný

Výrobník na cukrovou vatu oneConcept Candyland 2

Výrobník cukrové vaty oneConcept Candyland 2
Výrobník cukrové vaty oneConcept Candyland 2
  • Příznivá cena
  • Kvalitní materiály
  • Krásný design
  • Velmi skladný

Výrobník cukrové vaty Royal Catering RCZC-1030-W

Výrobník cukrové vaty Royal Catering RCZC-1030-W
Výrobník cukrové vaty Royal Catering RCZC-1030-W
  • Candy Floss Maker – s vozíkem a krytem
  • 1200 Watt – 1 porce (12 – 18 g cukru) / 60 s
  • Plně automatická kontrola stálosti teploty
  • včetně odměrky – snadná manipulace a čištění

Výrobník cukrové vaty Lucznik AM-6214 A

Výrobník cukrové vaty Lucznik AM-6214 A
Výrobník cukrové vaty Lucznik AM-6214 A
  • Velmi levný
  • Malý
  • Designově povedený

Výrobník cukrové vaty R.C. PROFI

Výrobník cukrové vaty R.C. PROFI
Výrobník cukrové vaty R.C. PROFI
  • S vozíkem a krytem
  • Výkonný
  • Designově povedený

Výrobníky cukrové vaty: Výrobník na cukrovou vatu a pár slov na závěr

V tomto článku jste se dozvěděli o tom, jak si vybrat nový výrobník cukrové vaty. Pověděli jsme si o důležitých parametrech, které je dobré znát pro výběr tohoto druhu zboží. Doufáme, že jsme vám s tímto úkolem výběru nového výrobníku cukrové vaty pomohli.

Nyní už vám k nákupu stačí pouze pár kroků. Stačí si pouze váš vysněný produkt v podobě nového výrobníku cukrové vaty zakoupit v některém z online obchodů a naplnit v něm virtuální nákupní košík.

Z tabulky s porovnáním výše se proklikněte na srovnávací portál Heureka, kde si můžete porovnat výrobníky cukrové vaty a jejich ceny včetně recenze a uživatelských zkušeností s konkrétním modelem stroje na cukrovou vatu. Dozvíte se tam také, které výrobníky cukrové vaty jsou kde skladem a za jakou se prodávají cenu v různých obchodech.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 3 Průměrně: 5]

Mohlo by vás také zajímat