Hlavní obsah

Pěst narazila na bradu! Houževnatý rváč byl děsivě knokautován a padl k zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačí chvilka nepozornosti a je vymalováno. Přesně to platí v bojových sportech. Na turnaji boxerském turnaji OKTAGON Underground se o tom přesvědčilo hned několik aktérů. Soupeřovým pěstem například podlehl dvoumetrový polský tvrďák Adam Košut, který se po drtivé dělovce poroučel k zemi. Mnohem hrozivěji ale vypadal vypínák v podání slovenského bijce Marka Mazucha, který knokautoval nebojácného Brazilce Leandra Silvu.

Výkon večera! Marek Mazuch uspal Apolla a ztrestal jej za to, že ho podcenil Video: Oktagon TV

 
Článek

V bojových sportech se vyplatí být neustále ve střehu. Takřka kdykoliv může zčistajasna vyletět tvrdý úder, který natolik otřese soupeřem, že dokonce může být po zápase. I takové momenty nabídl boxerský galavečer OKTAGON Underground, během kterého nebyla nouze o nekompromisní okamžiky.

Ani výšková převaha nepomohla polskému tvrďákovi Adamu Košutovi, který se svými 204 centimetry vyrazil do boje proti české síle v podobě Melvina Maného. Zkrátka duel, u kterého většina fanoušků očekávala rychlý konec. A to se povedlo naplnit. Manému se podařilo pravým hákem vyšvihnout direkt přesně na soupeřovu bradu, dvoumetrový hromotluk pocítil tvrdost pěsti a padl k zemi. Počítání sudího bylo zbytečné, bylo po zápase. Otvírák očekávaného galavečera jako hrom!

Melvin Mané a jeho rychlý triumf. Takhle po minutě a půl poslal k zemi Poláka KošutaVideo: Oktagon TV

Na druhý knokaut večera se čekalo až na začátek hlavní karty. Nabídl ho souboj dvou elitních postojářů – Leandra "Apolla" Silvy a Marka Mazucha. V prvních minutkách to vypadalo spíš na hru kočky s myší. Brazilec dělal svalnatému rivalovi pořádné problémy, neodpustil si ani krátký sebevědomý taneček a jednoduchou boxerskou technikou oťukával soupeřovu bradu. Podobný scénář se očekával také ve druhém kole, leč tomu tak nebylo.

Sebevědomě působící Silva se až příliš nechal unést dobrou náladou a vzápětí schytal tvrdé granáty. Po jednom takovém byl očividně otřesen, což byl pro soupeře signál k rychlému ukončení. Mazuch znovu roztočil kladiva a další přesně mířená dělovka našla vypínač. Brazilský tvrďák byl knokautován, jeho bezvládný pád zbrzdily až provazy. Silva měl velké problémy i s následným postavením se zpět na nohy.

Bývalý aspirant na titul veltrové váhy organizace OKTAGON MMA tak zaplatil na sebevědomý přístup a po chvíli nepozornosti padl. Mazuch si navíc po drtivém KO zajistil bonus za výkon večera. A ten se pochopitelně neodmítá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články