TOPlist

Epic Games Store pořádá velkolepý výprodej a nabízí Borderlands 3 zdarma

borderlands 3

V týdnu odstartoval každoroční velký výprodej na distribuční platformě Epic Games Store. V akci jsou stovky titulů, na mnohé z nich lze navíc aplikovat dodatečnou 25% slevu formou speciálního kuponu. Není žádným tajemstvím, že společnost Epic má ve zvyku každý týden rozdávat hry k bezplatnému stažení, přičemž během výprodeje jde zpravidla o známější tituly, což potvrzuje hned ten první, jímž je třetí díl populární série Borderlands.

Nejlepší hratelnost v celé sérii

Borderlands 3 je kooperativní střílečka z pohledu první osoby z roku 2019. Mnozí hráči i novináři ji přinejmenším z hlediska hratelnosti označují za nejlepší hru série, o čemž svědčí, že se k dnešnímu dni prodalo více než 15 milionů kusů.

Na adresu příběhu sice občas zaznívala kritika, ale díky vylepšenému soubojovému systému hra vyniká zábavnou střelbou. Samozřejmostí je pak robustní systém vylepšování postavy a získávání nového vybavení včetně takřka nekonečného zbrojního arzenálu.



nvidia 3090



Nepřehlédněte

Bestie Nvidia RTX 4090 se blíží. Své předchůdce strčí do kapsy

Bezplatná nabídka potrvá do 26. května, kdy nastane střídání za zatím neznámý titul. Na internetu se však už nyní spekuluje například o vesmírném dobrodružství No Man’s Sky. Na skutečný stav věci si však budeme muset počkat do čtvrtka.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku