Moje sladké tajemství

Zahustit, nebo prodloužit řasy?

Toť otázka, již si určitě kladla spousta žen. Posuďte sama, co by se vám líbilo víc. Obojí vám dá nezapomenutelný pohled.

V létě, kdy na vás permanentně svítí sluníčko, potíte se anebo si chcete skočit do bazénu, si prostě nemá cenu malovat řasy. A už vůbec ne voděodolnou řasenkou. Stále dokonalý kukuč se dá řešit snadno.

Prodloužení řas

Při prodlužování řas kosmetička aplikuje jednotlivá syntetická nebo přírodní vlasová vlákna až ke kořínku vlastních řas, ke kterým je chirurgickým lepidlem připevňuje. Řasy je třeba na oko nanášet jednotlivě, jedná se tedy o pečlivou práci vyžadující trpělivost.

V momentě, kdy začnete mít prodloužené řasy, je také třeba, abyste změnila svoji typickou péči o oční okolí a celkově se k řasám chovala velmi opatrně. Za takových podmínek vám budou stačit doplňovací návštěvy u kosmetičky asi jednou za dva až tři týdny.

Zahuštění řas

V poslední době je velmi oblíbená nová forma zahušťování řas, které se říká Volume. U této techniky se nejčastěji používají řasy v tloušťce 0,03 –0,1 mm, kdy se na jednu přírodní řasu aplikují 2–3 řasy umělé.

Díky této technice se dokážou řasy přirozeně zahustit dle přání klientky. I přes velmi výrazný objem vypadají velmi přirozeně. Můžete si i vybrat z několika barev.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden