InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stachy se dočkaly první výhry! Odnesly to překvapivě Sousedovice

STACHY - To čekání se už zdálo jako věčnost, ale konečně to přišlo! Fotbalisté Sokola Stachy se ve dvaadvacátém kole béčkové skupiny nejnižší krajské soutěže dočkali premiérového vítězství! V sobotu 21. května si Černého Petra vytáhly Sousedovice, které se pohybují v horní polovině tabulky. Fotbalově i rychlostně navrch měli hosté, ale domácí bojovali a do šestnácté minuty si vypracovali dvoubrankový náskok, když dvakrát zmatků v pokutovém území využil František Švarc. Sousedovice sice do poločasu díky trefám Jana Hracha a Lukáše Duby srovnaly, ale poslední slovo měl celek z Prachaticka. O jeho překvapivé výhře rozhodl pět minut před koncem Václav Lukeš. Poslední Stachy mají na svém kontě šest bodů, přičemž na třinácté céčko Prachatic jich ztrácí jedenáct.

22. kolo I. B třídy (sk. B), sobota 21. května:

TJ Sokol Stachy - FC Znakon Sousedovice 3:2 (2:2).

Branky: 6. a 16. Švarc, 85. Lukeš - 23. Hrach, 33. L. Duba. Rozhodčí: Ťupa - Černý, Pluhař. ŽK: 0:1 (89. Frýda). Přihlíželo 40 diváků.

Stachy: Šebánek - Foltýn (56. Řezník), Lutovský, Červený (56. Rypl), Bílý, Mánek, Švarc, Hovorka, Pek (82. Lukeš), Pěnek (73. Dvořák), Záleský (42. Koblížek).

Sousedovice: Frýda - Hrach, Brož, Rataj, Fábera, F. Duba, Marcinko, Vaněček, Křiváček, L. Duba, Masák (48. Holman).

Příště zavítají fotbalisté Sokola Stachy do Střelských Hoštic, hrát se bude poslední květnovou sobotu od 13.30 hodin.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace