Můj kousek štěstí

Bertramko pozor, Dominika je zpět!

Bude to skandál?

Kdykoli přiletí nejstarší dcera „mistra“ Karla Gotta (†80) do České republiky, je z toho pozdvižení.

A to se dalo očekávat i koncem dubna, kdy Dominika Gottová (48) zase jednou opustila svůj domov ve Finsku, kde žije s manželem Timem Tolkkim (55), a poctila naše hlavní město návštěvou. Jaký byl tentokrát její cíl?

Srdceryvný song

Navštívila maminku Antonii Zacpalovou (87), zúčastnila se castingu soutěže Muž roku, a také ji čekala práce. Jaká? To Dominika zahalila tajemstvím.

Při své poslední návštěvě, začátkem roku, všechny překvapila, když se rozhodla fušovat do tatínkova řemesla, a představila vlastní píseň. V srdceryvném songu „Pro tebe“, který si od veřejnosti vysloužil spíše výsměch než pochopení, se formou recitace vyznala třeba z toho, že zůstala sama a nemilovaná.

Svého otce milovala a díky jeho slávě o ní svět stále ví.

Píseň věnovala svému otci, a nyní se, podle všeho, chystá vytvořit její německou verzi, aby si song mohli plnohodnotně vychutnat také tatínkovi němečtí fanoušci. Těžko říci, zda jí takový počin nepřinese více ostudy než financí, které by se do rodinné kasy jistě hodily.

Jde o peníze?

Ve Finsku je stále bez práce a na podpoře, je tedy možné, že její cesta do Prahy tentokrát souvisela i s dědictvím po slavném tátovi. Před lety sice stvrdila podpisem, že se za výplatu několikamilionového odškodného dědictví vzdá, nyní ale údajně tvrdí, že byla k podpisu donucena, a navíc pod vlivem antidepresiv.

Pokud se skutečně chystá dědictví napadnout, je jistě ve střehu celá Bertramka. Právě tam žije vdova Ivana Gottová (46), která manželův odkaz střeží jako oko v hlavě a s jeho nejstarší dcerou nemá nejlepší vztahy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden