Žena na manželovo přání roky odkládala návštěvu kadeřníka. Jednoho dne to ale nevydržela a rozhodla se pro radikální změnu

Fotografie: Depositphotos

Paulin manžel vždy trval na tom, aby si nechala své dlouhé vlasy, a proto se již mnoho let nenechala ostříhat. Paula naslouchala manželově přání, až do jednoho dne.

Když jsme viděli fotografii „po“ Paulině proměně, museli jsme se vrátit a zkontrolovat, zda se jedná o stejnou osobu. Paula se loni obrátila na „mistra proměn“ Christophera Hopkinse (známého jako The Makeover Guy), aby získala zcela nový vzhled. Zákazníci za ním létají na konzultace z celého světa.

Svěřila se do rukou odborníka

Hopkins se specializuje na proměny mužů a žen starších 40 let a téměř každé jeho video se stane virálním. Částečně je to proto, že neprotahuje drama. Stačí rychlý záběr před a po, aby lidé zůstali v úžasu. Jednoho dne se Paula rozhodla naslouchat sama sobě, a tak se rozhodla zavolat kadeřníkovi, aby získala vlasy, které by sama chtěla mít.

Odbornou pomoc se jí dostalo od oblíbeného stylisty  „The Makeover guy“  Christophera Hopkinse. Paulu zvolil elegantní krátký účes, který by měl také pomoci zvýraznit její oči. Také jí obarvil vlasy o několik tónů světlejších, což dodalo jejímu věku svěžejší vzhled.

Během minuty se z ní stal jiný člověk

Na otázku, co by si o tom mohl myslet její manžel, mohla se štěstím říct, že mu určitě nebude vadit žádný výsledek, protože „mě miluje, ať mám vlasy dlouhé, nebo krátké“. Inu, krátké jsou v pořádku! Po dvaceti vteřinách videa vidíme „novou“ Paulu. Její vlasy byly ostříhány na délku po ramena, což umožňuje, aby její kudrliny opravdu vylezly z úkrytu.

Fotografie: Freepik

Její nový krátký a drzý účes už také není šedý, ale světle blond s několika světlými odlesky. „Zbavila jsem se těch dlouhých šedivých vlasů, které mě táhly ke dnu,” řekla do kamery se širokým úsměvem. A se svou skákavou ofinou a vrstvami, které jí rámují obličej, vypadá rozhodně živěji.

Líčení posunulo proměnu na novou úroveň

Ačkoli se o tuto část postarali členové Hopkinsova týmu, byla zjevně v těch nejlepších rukou. Poté, co dorazila prakticky s holou tváří, maskéři nejprve vyrovnali tón její pleti pomocí podkladové báze. Tím se také odstranilo zarudnutí (které má tolik z nás).

Díky skvělé struktuře kostí na začátku nemuseli příliš konturovat, i když můžete vidět, že její pleť byla doplněna trochou bronzeru, aby její lícní kosti opravdu vynikly. Dříve se skrývala pod ofinou, teď si nechala vyplnit i obočí, což je obrovský rozdíl v orámování obličeje.

Fotografie: Freepik

Když se Paula poprvé uvidí, přijde s touto reakcí: „Kdo je to? Nemyslel jsem si, že je to možné! Bylo to opravdu zábavné. Každý by to měl zkusit.“ a pokračuje: „Moc se těším, až přijdu zítra do práce!“ Podívejte se na její divokou proměnu ve videu níže.

Zdroj: Kærlighed

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]