Trojnásobný otec Roman Vojtek promluvil o své nejdůležitější životní roli a vztazích svých dětí. Prozradil, kolik letos rodina zvládne dovolených

Roman Vojtek s manželkou Petrou
Roman Vojtek s manželkou Petrou
Foto: Nextfoto
Lucie Tůmová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 22. 5. 2022

S druhou manželkou Petrou (35), kterou si vzal před třemi lety, vychovává Roman Vojtek (50) malého synka Nathaniela (1,5). O tom, jaké má plány na léto, proč omezil práci a jak si užívá rodinnou pohodu, se rozpovídal pro ŽivotvČesku.cz. Letos v rodině dojde na řadu změn oproti loňskému roku.

Dva roky pandemie nepřinesly do života muzikálovému herci jen samá negativa. Sice nemohl vystupovat ani hrát, ale na druhou stranu měl více času na rodinu. A svou práci i teď plánuje tak, aby se svým nejbližším mohl dostatečně věnovat.

"Během covidu jsem mohl s manželkou prožívat celé její těhotenství a po porodu i šestinedělí. Také jsem trochu zlenivěl, a proto už tolik nepracuji," prozradil s úsměvem na tváři pro ŽivotvČesku.cz.

Kromě ročního synka má Vojtek ještě dva starší potomky - Editu (12) a Benedikta (7) - s bývalou manželkou Terezou. "Máme štěstí, děti mají mezi sebou krásný vztah. Manželka je teď s nejmladším v Turecku a těm starším už se po něm moc stýská," přiblížil rodinnou idylku pro ŽivotvČesku.cz oblíbený herec.

Navíc rodinu čeká hned několik dalších dovolených, které budou trávit společně. Plánů na léto mají totiž více než dost. "Do ciziny se nechystáme, budeme jezdit hlavně po naší zemi. Máme loď na Slapech, kterou jsme loni moc nevyužili, protože byl ještě Nathaniel moc malý, ale letos bychom to chtěli napravit a strávit tam daleko více času. Pak nás také čekají cesty na Valašsko, odkud pocházím já, a na jižní Moravu, kde má kořeny manželka. A koncem července vyrazíme ještě na Lipno, kde to máme rádi," dodal ohledně plánů na léto pro ŽivotvČesku.cz Roman Vojtek.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.