Vzhled vévodkyně Meghan pod drobnohledem

Bez ohledu na to, kam jde, vévodkyni Meghan nikdy nepřehlédnete. Na letošních Invictus Games jste si mohli všimnout hned tří detailů, které na ní můžete vidět jen zřídka.

Se svými vystoupením na Invictus Games v Haagu v Nizozemsku vévodkyně Meghan (40) a princ Harry (37) v současné době plní noviny spoustou titulků. Zejména Meghaniny outfity způsobují rozruch. Existují však tři detaily, které nás obzvláště zaujaly.

Falešné řasy

Bývalá herečka Suits byla vždy známá přirozeně krásným vzhledem – zejména díky svým pihám. Meghaniny řasy byly však velmi nápadné, protože byly rozhodně delší, než jsme u ní doposud byli zvyklí. Jakmile se ale na Meghan podíváte pozorně, uvidíte, že má falešné řasy. Meghan je během doby pobytu v Anglii nikdy nepoužila – a pravděpodobně také proto, že nesměla. A i když použila falešné řasy velmi přirozeného vzhledu, hustá linie řas vévodkyně je stále nápadná. Ale rozhodně v pozitivním smyslu.

Speciální doplňky

Pokud jde o šperky, i v tomto ohledu si dělá Meghan všechno po svém. Tentokrát se však nezaměřila pouze na tradiční klasiku, jako jsou její hodinky Cartier. Například při svém prvním vystoupení si Meghan vzala řetízkový náramek, který je spojen s jejím prstenem. To by se v paláci určitě nestalo. Na druhou stranu si Meghan na Invictus Games žádné nebo téměř žádné šperky nevzala.

Džíny místo šatů

Pro svůj vzhled manželka prince Harryho také nápadně často volí kalhoty místo šatů nebo sukní. V posledních letech to bylo většinou naopak. O důvodech lze jen spekulovat, ale kalhoty si častěji vezmete na obchodní jednání, protože vyzařují určitou sílu – a v případě Meghan to, jak se zdá, byla velmi dobrá volba. Vévodkyně dokonce zase nosí džíny – ve dvou různých vzhledech. V minulosti byste ji v džínách viděli však sotva. Jak se zdá se, i královská máma dvou dětí se v nich cítí velmi pohodlně.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat