- Reklama -

Pán prstenů: Seriál fanoušky nadchl, premiéru bude mít už v září

Zarytí fanoušci Pána prstenů se na sociálních sítích podělili o své názory na očekávaný nový televizní seriál od Amazonu.

- Reklama -

Televizní seriál Pán prstenů – jehož celý název zní: Pán prstenů: Prsteny moci – se kvapem blíží. Divákům už představil trailer, první obrázky a kromě toho i mnoho dalšího, co je přiblíží o další krok k návratu do Středozemě.

„Je to titul, který si představujeme, že by mohl žít na hřbetu knihy vedle dalších klasických děl J. R. R. Tolkiena,“ uvedli pro Esquire.com tvůrci seriálu J. D. Payne a Patrick McKay. „Prsteny moci spojují všechny hlavní příběhy Druhého věku Středozemě: ukování prstenů, vzestup Temného pána Saurona, epický příběh o Númenoru a Poslední alianci elfů a lidí. Až dosud diváci na plátně viděli pouze příběh jednoho prstenu. Ale než byl jeden, bylo jich mnoho… a my jsme nadšeni, že se můžeme podělit o epický příběh všech.“

O čem je seriál Pán prstenů?

Prequelová série se odehrává tisíce let před událostmi Hobita a původní série příběhů Pána prstenů, během Druhého věku Středozemě. Tedy ještě před vznikem Společenstva prstenů a dokonce i před tím, než byly vůbec vytvořeny prsteny moci, informuje gamesradar.com.

Na rozdíl od filmové série Pán prstenů nebo spin-off trilogie Hobit nejsou Prsteny moci inspirované konkrétní knihou. Místo toho příběh staví na některých Tolkienových Dodatcích, zhruba 150 stranách postscénáře, které se hluboce zabývají tisíciletou historií. Když Tolkienova rodina dala práva na Dodatky (a na to, co autor označoval jako „Druhý věk Středozemě“) do dražby, získala je společnost Amazon za směšnou částku 250 milionů dolarů, píše polygon.com.

- Reklama -

Fanoušci oslavují tvůrce, prý jsou jedni z nich

A podle všeho už také konečně nadešel čas, aby se fanoušci mohli rozplývat nad tím, na co čekali. Společnost Prime Video totiž nedávno pozvala nadšence do díla JRR Tolkiena na promítání chystaného seriálu. A zatím se snad neobjevila jediná negativní reakce.

„@LOTROnPrime mě a @tolkienprof minulý týden pozval do Londýna, abychom viděli kousky #RingsofPower, Tolkienův Oxford a setkali se s tvůrci seriálu, kteří drželi krok s těmi nejlepšími z nás,“ napsala fanynka Meggie Parke na Twitteru. „Díky jejich nadšení a znalostem jsem se cítila, jako by byli jedni z nás, chápou to. Cítím se velmi optimisticky!“

„Minulý týden jsem byl pozván lidmi z @LOTRonPrime spolu s partou dalších internetových tolkienovců, abych se zúčastnil pokročilého promítání některých záběrů ze seriálu #RingsofPower a setkal se s tvůrci seriálu,“ napsal twitterový uživatel Tolkien Professor. „Musím říct, že po setkání s nimi mám pocit, že seriál je ve VELMI dobrých rukou.“

Seriál „Pán prstenů: Prsteny moci“ má premiéru 2. září.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -