Vysoké teploty vyhnaly lidi do parků a na zahrádky. Sluneční paprsky lapá i česká modelka, herečka a moderátorka Alice Bendová. Ta se na sociálních sítích pochlubila, že už napustila svůj bazén a náležitě si ho užívá. 

Na Instagram pověsila fotku, na které se u něj sluní v bikinách s výhledem na zahradní domek, stromy a azurovou oblohu. Snímek zachytila ze svého úhlu pohledu – ukázala tak vlastní výhled na svá bujná ňadra i ploché bříško. 

„Kdybych to fotila z druhý strany, tak mi věřte, že byste se lekli,“ žertovala sebekriticky. „Ale vždyť víš, že my se lekáme rádi,“ zareagoval na poznámku její kolega Roman Vojtek (50). 

Perfektní kondice Bendové neunikla ani stovkám fanoušků. „A kde je bříško? Asi přísná dieta, jen tak dál,“ ocenil například jistý Jaroslav.

Fanynka Veronika naopak moc dobře ví, že fotky v leže bývají často o něco lichotivější díky „pomoci“ zemské gravitace. „Milovala jsem ležící fotky. Pak jsem zamakala a konečně se ve 40 můžu fotit i ve stoje,“ pochlubila se. „Já už budu jenom ležet,“ odpověděla v nadsázce Bendová. 

VIDEO: Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo 

Fotogalerie
90 fotografií