Partnerský horoskop na tento týden: Střelci budou humorní, Panny si prosadí své

Partnerský horoskop na tento týden: Střelci budou humorní, Panny si prosadí své
Tento týden se s námi hvězdy mazlit nebudou. Mars vstupující do vlivu Berana hlásá ztrátu trpělivosti a výbušné výlevy. Zvrat může nastat v sobotu, kdy Venuše vstoupí do vlivu Býka. V tu chvíli nastane větší pochopení v lásce. Jak jste na tom s partnerem vy? Přečtěte si svůj týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se váš partner zpozdí nebo nesplní úkol, který slíbil, že splní, vaše trpělivost nebude tento týden přítomna. Můžete očekávat velké zklamání a kruté hádky, které začnete vy vlivem vaší nespokojenosti. V sobotu se situace zlepší, uvědomíte si, že svým chováním můžete o partnera přijít.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uvědomujete si, že láska je ve vašem životě hodně důležitá. Tento týden se pro vás stane prioritou číslo jedna. Budete se snažit, abyste se vyvarovali hádkám a prožili s partnerem krásný čas. V sobotu se vaše touha ještě umocní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden si na svého partnera budete dovolovat více, než je u vás zvykem. Z lásky ho budete škádlit, poněvadž tento týden se budete pořádně nudit. V sobotu začnete myslet na své minulé vztahy a zpytovat svědomí.

Rak (22. června – 22. července)

Je důležité, abyste věděli, co ve skutečnosti ve vztahu chcete. Je nutné, abyste si vaše plány řádně promysleli a mysleli také na pocity vašeho partnera. Pokud chcete zlepšit váš vztah, dosáhnete toho.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro vás je tento týden nejlepší sbalit sobě i vašemu partnerovi věci a odcestovat někam, kde to neznáte. Potkáte tam totiž uspokojení vašich potřeb. V sobotu byste si měli ujasnit, co vás s partnerem drží, je totiž možné, že se mezi vás postaví někdo z vaší práce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete opravdu vášniví, ale také budete mít pocit, že váš partner nerespektuje vaše potřeby. Tato kombinace vám zajistí opravdu zajímavý týden. Můžete uvažovat o změně partnera. Je jen na vás, co vám přijde výhodnější.

Váhy (23. září – 23. října)

Záleží jen na vás, jakým směrem se bude vyvíjet váš vztah. Pokud se budete snažit partnera pochopit, váš vztah se zlepší, v opačném případě dojde ke zhoršení. Vliv Venuše v Býku v sobotu prohloubí vaši touhu trávit více času s partnerem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V posledních dnech jste si všimli, že se ke svému partnerovi chováte nevhodně. Nyní vás to mrzí. Rozhodnete se vynahradit mu veškerý čas, kdy jste se mu nevěnovali. Od soboty vaše láska k partnerovi pokvete, což vám zajistí pohodlný víkend.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již na začátku tohoto týdne si se svým miláčkem sjednáte rande, které připravíte ve veselém stylu. Pomůže vám to se navzájem sblížit. Celý týden budete prožívat poklidně a budete se oba bavit. V sobotu se s partnerem sblížíte, poněvadž zjistíte, že máte společného více, než jste si doposud mysleli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partnerský život se tento týden výjimečně nebude prolínat s tím pracovním. Uvědomujete si, že také váš partner potřebuje trochu té vaší pozornosti. V sobotu si s partnerem vyjdete ven, abyste upevnili váš vztah.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden budete hodně komunikativní, bohužel budete chtít mít za každou cenu pravdu, tudíž se dostanete do hádky opravdu snadno. V sobotu se vzbudíte s romantickou náladou a záleží jen na vašem partnerovi, jestli vaši skvělou náladu bude po zkušenostech z tohoto týdne opětovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner si vás tento týden neužije, a to kvůli vaší snaze najít si nové zaměstnání a vydělat více peněz. Teprve až v sobotu si na něj uděláte čas. Záleží vám na něm, a proto mu upřímně sdělíte, co k němu opravdu cítíte.

Zdroj článku: