Horoskop na tento týden: Vodnáři se pohádají, Štíři pomohou potřebným

Horoskop na tento týden: Vodnáři se pohádají, Štíři pomohou potřebným
Mars v úterý vstoupí do vlivu znamení Berana, tudíž můžeme předpokládat menší neshody a výbušné jednání z naší strany. Co přesně připravily hvězdy vám? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nedoporučujeme vám tento týden cokoliv dělat, setkáte se pouze s neúspěchem, poněvadž vám bude chybět trpělivost. Obzvláště od pátku se vám do cesty za úspěchem budou stavět různé překážky, které vám překazí vaše plány.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cítíte se kvůli něčemu neklidní, ovšem zdroj vašich obav nedokážete identifikovat. Můžete dostávat záchvaty hněvu, a to zcela bezdůvodně. Pokud vaše srdce otevřete ostatním, budou si vás hodně vážit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše upovídanost tento týden nezná meze. Hledáte nové zážitky a vaše tmavší stránka vám dodá odvahu při jejich hledání. Nebude to s vámi lehké, nicméně dostanete vytouženou odměnu. Budete více s přáteli než doma.

Rak (22. června – 22. července)

Abyste vedli spokojený život, musíte si od všeho odpočinout a věnovat se pouze tomu, co máte rádi. V sobotu je pravděpodobné, že poznáte někoho nového prostřednictvím vašich přátel. Můžete si s ním rozumět natolik, že se vaše city mohou přehoupnout v lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít spoustu energie, u níž si nebudete jisti, jak nejlépe ji využít. Tento týden zažijete spoustu dobrodružství a obdržíte tolik pochval, že budete přímo šťastní. V kariéře se vám bude dařit a potkáte člověka, který ve vašem životě setrvá delší dobu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hledáte možnosti, jak zviditelnit svou touhu prosadit se. Cítíte se nedoceněni, což pocítí každý ve vašem okolí. Celý týden budete mrzutí. V sobotu se spojíte s lidmi, kteří s vámi sdílí vaše názory.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepřející lidé vám mohou tento týden značně znepříjemnit. Nastane situace, kdy se musíte sami za sebe postavit, abyste obhájili své zájmy. V sobotu se budete věnovat svému partnerovi, pokud ho nemáte, máte slušnou šanci si najít partnera, s nímž si budete rozumět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zvažte možnost pomoci druhým, protože to je to, co pro vás hvězdy připravily na tento týden. Vyslechnete si problémy lidí kolem vás a pomůžete jim je vyřešit. O víkendu byste se měli setkat se svými nejbližšími, určitě je to potěší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již od pondělí pocítíte touhu bavit se a užívat si života jinak než o samotě. Můžete se začít zajímat o umění, svou touhu po zábavě můžete projevit jakkoliv. Ostatní lidé se budou ve vaší přítomnosti zdržovat, vaše přítomnost jim udělá radost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud si budete chtít smyslně popovídat, vaše rodina je ta nejlepší volba. Jen pozor na to, aby se to nezvrtlo v hádku. Můžete také koupit nemovitost, pokud to máte v plánu, nyní je ten nejvhodnější okamžik. Pokud chcete spíše opravit svou stávající nemovitost, je ta nejlepší doba. V sobotu je ta nejvhodnější doba pro navazování nových kontaktů, a pokud jste nezadaní, můžete si tento den najít partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ať vyrazíte kamkoliv, budete mít náladu sdílet s lidmi ve vašem okolí své názory. Přestože s vámi lidé nebudou souhlasit, vy si jejich názor nevyslechnete. Budete mít hádavou náladu, budete si myslet, že vy hlásáte tu jedinou pravdu. To vám může způsobit nemalé problémy ve všech životních oblastech. V sobotu si uvědomíte, co jste udělali špatně, a všechny lidi, které jste naštvali, pozvete na večírek, který sami uspořádáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento týden bude ve znamení shánění přivýdělku či jiného zdroje peněz. Cítíte se finančně vyčerpaní, máte pocit, že pro své potřeby vyděláváte málo peněz. Najdete, co hledáte, a vaše sebevědomí se zvýší. V sobotu se budete zpovídat ze svých citů všem, u nichž máte jistotu, že vás mají opravdu rádi.

Zdroj článku: