Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Arnold Schwarzenegger je znovu dědečkem: Dcera Katherine porodila holčičku!

Katherine Schwarzenegger porodila holčičku!
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 4 fotografie
Porod

Dcera herce Arnolda Schwarzeneggera (74) Katherine (32) v sobotu porodila holčičku, jež dostala rozkošné jméno Eloise Christina Schwarzenegger Pratt! Jedná se přitom již o druhou dcerku, kterou má společně s hercem Chrisem Prattem (42). Informace oznámil zahraniční web People.

Spisovatelka Katherine Schwarzenegger v sobotu 21. května porodila holčičku, která dostala jméno Aloise Christina Chwarzenegger Pratt. Dítě očekávala společně s americkým hercem Chrisem Prattem a jedná se o jejich druhého společného potomka, tím prvním je dcera Lyla Marie narozená v srpnu 2020.

Sám herec známý třeba z filmů Strážci Galaxie, Jurský svět nebo Sedm statečných má ještě jedno dítě, a to Jacka z předešlého vztahu s herečkou Annou Faris.

Oba jsou nadšení z druhé holčičky

„Jsme nadšení, že můžeme oznámit narození naší druhé dcery Eloise Christiny Schwarzenegger Pratt,“ oznámil v neděli na Instagramu dvaačtyřicetiletý Pratt, jak informoval zahraniční web People. „Maminka i miminko se mají dobře. Cítíme se více než požehnaní. Zdroj blízký hollywoodskému páru prozradil, že si již delší dobu přáli pro jejich dceru Lylu Marii sourozence. „Katherine miluje být mámou a Lyla je její svět,“ doplnil.

První zprávy o tom, že je dcera známého herce Arnolda Schwarzeneggera Katherine těhotná, se začaly objevovat v listopadu minulého roku. Veřejně však těhotenství oznámila až v březnu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy