Hlavní obsah

Víte, na co koukají vaše děti? Manželství pro všechny je nevyhnutelné

Jindřich Šídlo vám dnes řekne, proč je zbytečné se hádat o manželství pro všechny.Video: Youtube.com, Profimedia.cz, ČTK, Seznam Zprávy

 

Reklama

Do Poslanecké sněmovny míří druhý pokus o uzákonění manželství pro všechny. A ultrakonzervativní Aliance pro rodinu se tak chystá na další kolo bitvy za záchranu „tradiční rodiny“. Už teď je jasné, že nemůže vyhrát.

Článek

Je to pořád dokola. Zastánci manželství pro všechny argumentují rovnými právy, odpůrci ochranou „tradiční rodiny“ a dětí.

Jenže třeba v ochraně dětí Aliance pro rodinu v čele s Janou Jochovou jednoduše zaspala dobu. Zatímco varuje před rozšířením pohádky o vztahu dvou princů do knihoven školek, v televizi už mnohem otevřenější LGBTQ+ večerníčky běží řadu let. Kde byla paní Jochová, když se naše děti dívaly na příběhy o soužití dvou mužů v jedné domácnosti?!

A jak jsme navíc zjistili, jakákoliv debata je vlastně úplně zbytečná. Svatby i jiných než „tradičních párů“ jsou totiž nevyhnutelné. Proč? To se dozvíte v úvodním videu.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Sledovat nás můžete i na Twitteru, Facebookunebo Instagramu. Pokud tedy nejste v Rusku.

Reklama

Doporučované