U rychlého občerstvení se servali dva muži. Policisté hledají svědky!

Zveřejněno v Krimi
Od - pondělí, 23. květen 2022 08:43
U rychlého občerstvení se servali dva muži. Policisté hledají svědky! ilustrační. Foto: M. Osvaldová

Přímo před provozovnou rychlého občerstvení před hraničním přechodem Rozvadov se porvali dva muži. Jeden z nich skončil se zraněním v nemocnici, policisté teď hledají případné svědky.

Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra se zabývají případem výtržnictví a ublížení na zdraví, ke kterému došlo 23. dubna letošního roku kolem 22:10 před restaurací McDonald´s v prostoru odpočívky Svatá Kateřina při dálnici D5 na 144 kilometru ve směru na Rozvadov. "Uvnitř restaurace došlo nejprve ke slovní rozepři mezi zákazníky, kdy situace pokračovala i venku před restaurací. U venkovního posezení jeden z aktérů fyzicky napadl druhého, který byl poté se zraněním převezený na ošetření do nemocnice," popsala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

V souvislosti napadením se policisté obracejí na případné další svědky tohoto napadení, kteří se nacházeli v inkriminovanou dobu uvnitř restaurace nebo před ní. Obracejí se i na řidiče, kteří by mohli poskytnout záznamy z palubních kamer vozidel, aby se se svými poznatky obrátili přímo na dálniční policisty z Ostrova u Stříbra – tel. 974337501 – nebo na tísňovou linku 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně.