Máme pro vás jednoduchý tutorial na jemný dívčí make-up

Přidat na Seznam.cz

Na dnešních sociálních sítích, jako je Instagram, TikTok a další, frčí trendy v líčení, jako je lifting obličeje korektorem, orosený make-up a tvářenka. Nicméně jeden nápad na make-up, který je trendy v těchto dnech, je jemný dívčí make-up a s naším návodem ho zvládnete i vy!

Tento trend, který se vyznačuje ultra-dívčími, ženskými a mladistvými zářivými růžovými a broskvovými tvářemi, je dnes mezi ženami novým favoritem, píše web StyleCraze. K dosažení jemného dívčího líčení se svěží a orosenou pletí stačí vrstvy broskvově růžové tvářenky, příliš lesklé rty a pár pih.

Nejdříve očistěte pleť a hydratujte

Pokud jde o nanášení jakéhokoli druhu make-upu, základním pravidlem je připravit pleť na tyto kosmetické přípravky tak, aby se vzhled udržel po celý den a nevystavoval přirozenou pokožku žádné újmě. A jemné dívčí estetické líčení naznačuje právě to. Pro tento trend potřebujete mít zdravou a celistvě vypadající tvář, proto vždy začněte tím, že budete pečlivě dodržovat režim péče o pleť. Umyjte si obličej vodou a poté jej osušte ručníkem. Poté obličej hydratujte hydratačním krémem s obsahem kyseliny hyaluronové nebo na pleť nastříkejte pleťovou mlhu. Tím z obličeje odstraníte veškerou suchost a získáte orosenou texturu.

Připravte se podkladovou bází

Další na řadě je jemná aplikace podkladové báze. Připravte obličej na líčení vhodným podkladovým krémem, abyste pod závojem udržely jakékoli drobné nedokonalosti. Nezapomeňte však aplikovat podkladovou bázi i na oči. Výrazně přidá na dramatičnosti, jakmile nanesete oční stíny.

Rozzařte se podkladovou bází a korektorem

Jelikož je tato estetika líčení především o sladkém a rozzářeném vzhledu, přichází na pomoc podkladová báze. Vytvořte si plátno s podkladovou bází, která se dokonale hodí k vaší pleti. Krycí schopnost může být jakákoli, jakou si přejete. Nejlepší způsob, jak dosáhnout super zářivého obličeje, je také použít správné množství podkladové báze. Jakmile skončíte s nanášením podkladové báze, vezměte si korektor a zamaskujte všechny skvrny, které obličej má, protože barevná korekce není žádná neřest, vzhledem k tomu, že tento vzhled vyžaduje také ucelený obličej.

Hra s tvářenkou pro růžový obličej

Jak jinak získat broskvově růžový obličej, když ne pomocí tvářenky? Poklepejte štětcem na tvářenku na zářivě krásnou růžovou tvářenku a naneste ji na jablíčko tváří. Díky tomu bude váš obličej vypadat mnohem svěží než kdykoli předtím.

Rozjasněte si tvář

Dobře, i když jste rozzářeného obličeje dosáhla pomocí podkladové báze, nezůstávejte jen u toho. Chcete-li svému jemnému dívčímu vzhledu dodat další zářivost, musíte své vyvýšené rysy obličeje zvýraznit také trochou rozjasňovače. Vaše lícní kosti a hlavně špička nosu si také zaslouží trochu extra, extra, extra světla, tak jim ho dodejte pomocí rozjasňovače. Pro snadnou a bezproblémovou aplikaci můžete použít štětec na rozjasňovač, který je zúžený. Rozjasňovač řádně rozetřete, aby váš vzhled nepůsobil nalíčeně.

Jasné oči pro vítězství

Jemný dívčí vzhled vám také umožní kreativní líčení očí. Ať už se jedná o matné nebo třpytivé líčení. Pro tento vzhled můžete, ale nemusíte použít oční stíny, ale ujistěte se, že oči rozjasníte. Za tímto účelem můžete dát do centra pozornosti vnitřní koutky očí tím, že kolem nich nanesete lehké třpytivé stíny a víčka pak promnete růžovým odstínem. Po dokončení dodejte liniím řas definici pomocí teplých hnědých odstínů. Pokud si přejete dodat linkám větší ostrost, můžete si také pohrát s tekutými očními linkami, ale dělejte to s rozvahou.

Dále dokončete líčení očí tím, že tužkou na obočí vyplníte řídká místa obočí. Při úpravě obočí musíte dbát na to, aby méně znamenalo více pro jemný dívčí vzhled, a intenzivní obočí je velké ne. Proto potřebujete přirozeně vypadající a pečlivě upravené obočí.

Lesk jako blesk

Super lesklá textura je v tomto trendu naprostou nezbytností. Zvýrazněte své rty broskvově růžovou, nude růžovou nebo jakýmkoli odstínem z rodiny růžových barev bližším vašemu přirozenému tónu rtů. Dodá vám to tu správnou jemnou dívčí atmosféru. Tak si to zařiďte přidáním velkého množství lesku na rty a pak už to skoro půjde!

Takže teď, když máte k dispozici kapitolu a verše k vytvoření tohoto oblíbeného a žádaného vzhledu, na co čekat? Pusťte se do toho, popadněte své nástroje a staňte se mistryní jemného dívčího líčení.

Zdroj: stylecraze.com