Třetí svatba Kourtney Kardashian: Nádherný závoj byl vyzdoben jako manželova hlava!

Přidat na Seznam.cz

Kourtney Kardashian a Travis Barker si tento týden řekli své třetí „ano“. Tentokrát před zraky svých rodin a přátel, kteří se na oslavu sjeli do malebné vesničky Portofino v Itálii. Kourtney okouzlila svým nádherným závojem, s ručně vyšívanými vzory, píše The Mirror.

Krajkové šaty Dolce & Gabanna a katedrálový, ručně vyšívaný, závoj

Dvojice, která se zasnoubila v říjnu, si v neděli ve starobylé pevnosti Castello Brown v Portofinu řekla ,,ano“. Kourtney vypadala úchvatně v bílých krátkých krajkových šatech Dolce & Gabanna s luxusním katedrálovým závojem.

Její závoj obsahoval zobrazení Panny Marie, založené na náboženské ikonografii, kterou si Barker nechal vytetovat na temeno své hlavy. Pod náboženským motivem si nechala vyšít slova „respekt k rodinné loajalitě“, která opět zrcadlí Barkerovo tetování. Součástí návrhu byly také ručně vyšívané květiny inspirované zahradami Portofina.

Třetí svatba – tentokrát s rodinou a přáteli

Kourtney a Travis si pronajali přímořský areál Domenica Dolce a Stefana Gabbana, aby oslavili třetí svatbu stylově, se svými rodinami a přáteli. Kourtney zveřejnila na Instagramu sérii snímků po svatebním obřadu, kde se bavila o své budoucnosti s Travisem. Modelka u příspěvku hrdě prohlásila „šťastně až do smrti“, poté, co na snímku u oltáře, po výměně slibů, políbila Travise.

Kourtneyina nová nevlastní dcera, Alabama, byla první, kdo zveřejnil fotografie z obřadu na sociálních sítích, když sdílela některé snímky na svém Instagram Story. Sdílela selfie s Kourtney, s nevěstou oblečenou ve svém krajském závoji a také fotku a video jejího otce Travise u oltáře, když si říkal ,,ano“ se svou novou manželkou.

Evropská svatba je již třetí za poslední dva měsíce. Pár si poprvé vyměnil sliby na právně nezávazném ceremoniálu v Las Vegas po Grammy 2022, dne 5. dubna. O měsíc později byl pár legálně oddán u soudu v Santa Barbaře v Kalifornii 15. května. A třetí slib si řekli nyní o víkendu.

Zdroj: mirror.co.uk, instagram.com, youtube.com