Ztracené klíče vyšly majitele auta draho. Našel je zloděj, tohle mu udělal s autem
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Zkušený zloděj, který již byl v minulosti za krádeže trestán, si všiml při procházení ulice v Teplicích - Řetenicích, že na zemi leží pouzdro s klíči od vozidla. Když je zvedl ze země, uviděl přívěsek značky vozu, stojícího v bezprostřední blízkosti. Napadlo ho tedy, že si vozidlo „vypůjčí“ a pojede s ním na projížďku.

S vozidlem navštívil různá místa v Teplicích, ale vydal se s ním i do Mostu a Litvínova. Když se jízdy nabažil, rozhodl se vozidlo ukrýt v lesním porostu u Novosedlic. Lesní cesta zde však nebyla stabilní a po jízdě mezi stromy auto „očesal“ tak, že na něm vznikla škoda za 100 tisíc korun.

"Na závěr jízdy s vozidlem zapadl. Ponechal ho tedy na místě a vydal se pěšky pryč. Po cestě ho však zkontrolovala hlídka Městské policie z Dubí, která ho poznala z kamerových záznamů, které byly využity v pátrání po odcizeném vozidle. Na policejní stanici se pak muž ke krádeži vozu přiznal. Policisté mu sdělili podezření z krádeže a z přečinu poškození cizí věci. V případě uznání viny hrozí recidivistovi trest odnětí svobody až na 5 let," uvedla policejní mlvučí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru