Bývalá Česká Miss World pro rok 2015 modelka Andrea Kalousová vyrazila k moři. Za cíl své dovolené zvolila slavný ostrovní stát na jihu Asie v Indickém oceánu... tedy Maledivy. A podle toho, jakými příspěvky od té doby zásobuje sociální sítě, si to tam pořádně užívá. Bývalá partnerka baviče a moderátora Kamila Bartoška (36) alias Kazmy zde tráví většinu svého času jenom v bikinách anebo v květinových šatičkách, což musejí všichni kolem ocenit.

Modelka má totiž naprosto božskou postavu – a při pohledu na její sošné bříško se přímo tají dech. Kráska, která v Show Jana Krause prozradila, že přišla o kšefty v Indii kvůli tomu, že pro tamní trh byly její míry příliš... inu, řekněme, že nestandardní. „Jela jsem tam původně na měsíc pracovat a nakonec z toho byl necelý týden,“ vzpomínala se smíchem Andrea. „Jela jsem zkrátka přes půl světa jen proto, abych se dozvěděla, že jsem moc… velká. Poslali mě domů po pár dnech kvůli nadváze.“

VIDEO: Andrea Kalousová v pořadu Prostřeno!: Cizí nákup

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalousová v pořadu Prostřeno!: Cizí nákup FTV Prima

Snímky z Malediv však ukazují pravý opak – a tahle sympatická brunetka, co zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas a nyní připravuje svou singlovou písničku, snad nemůže být víc sexy – ať už pózuje na pláži pod palmami, anebo ve vodě.

K té se ale nechce moc přibližovat... „Maledivy se sice pyšní nulovými útoky žraloků na člověka, ale stejně ve mně zatrnulo, když jich kolem mě proplavalo pět. A k tomu mi začala hrát v hlavě znělka Čelistí... Nic nedělají, samozřejmě… ale už tam nejdu,“ vtipkovala na sociální síti.

Fotogalerie
36 fotografií